Beşiktaş Belediyesi'nden KalDer ile işbirliği semineri

Beşiktaş Belediyesi'nden KalDer ile işbirliği semineri

Beşiktaş Belediyesi markalaşmak ve mükemmellik yolunda Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile işbirliğini sürdürüyor.

KalDer, Beşiktaş Belediyesi ‘inde seminer verdi.  2015 yılında Mükemmellikte yetkinlik ödülü alarak 3. Yıldıza yükselen Beşiktaş Belediyesi’ne 4.Yıldız hedefine ulaşmak için KalDer tarafından bir seminer verildi.

Seminere Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı ve Beşiktaş Belediyesi personelleri katıldı.   Markalaşma adına geçtiğimiz yıl Mükemmellikte Yetkinlik ödülünü alarak kaliteli belediyecilik anlayışında 3. yıldıza yükselen Beşiktaş Belediyesi 4. Yıldız çalışmaları kapsamında KalDer işbirliğiyle personeline seminer verdi.

 

Personeline seslenerek kalitenin önemine değinen ve sosyal projelerde personelinin de imzasının olması gerektiğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ‘’ Çağdaş yönetim sistemlerinin temel unsuru KalDer’ de olduğu gibi liderliktir. Akıllı yönetimin başarmanın yolu dışarıdan bazı güçleri içimize sokmaktır. Biz çalışıp mücadele ederken bu sürecin içerisine de KalDer’in aklını da sokacağız. 4. yıldız bu anlamda bizim için çok önemli, geçtiğimiz yıl 3. yıldızı aldığımız gibi personel arkadaşlarımızla aynı çalışma ve özveriyi devam ettirerek 4. yıldızı da alacağız’’ dedi.

Başarının liderin başarısından kaynaklandığını söyleyen KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Buket Eminoğlu Pilavcı, "Bu model lidere değil halka ve sizlere hizmet ediyor. Lider inanmışsa başarı geliyor. Bu model çalışan memnuniyetini ve hizmet alan kişilerin memnuniyetini arttırıyor. Bu modelde ilk başta işler zorlaşmış gibi geliyor. Ama sonunda büyük bir başarı geliyor, motivasyon arıyor. Gelecek için en önemli sektörlerden biri hizmet sektörü. Biz hedefimizi ülkenin markasına hizmet olarak belirliyoruz. Bir insanın yaşam kalitesinin artması var olma nedenimiz. Bu adımları hem kendimiz hem ülkemiz için atıyoruz" dedi.