Beşiktaş Belediyesi'nden Kosova'da iftar çadırı

Beşiktaş Belediyesi'nden Kosova'da iftar çadırı

Beşiktaş Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında Kosova’daki kardeşlerini unutmadı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Mitroviça ilçesinde bulunan Beşiktaş Belediyesi iftar çadırında Kosovalı binlerce Müslüman kardeşimizle orucunu açtı.

Beşiktaş’ta Barbaros, Ortaköy, Abbasağa gibi önemli noktalarda iftar çadırları kuran Beşiktaş Belediyesi, Kosova’daki soydaşlarını da unutmadı. Ramazan boyunca Kosova’da da iftar çadırı kuran Beşiktaş Belediyesi kurduğu bu gönül köprüsü ile Kosova’da da büyük ilgi görüyor.

 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve ramazan ayı münasebetiyle Kosova’nın Mitroviça ilçesinde bulunan Beşiktaş Belediyesi iftar çadırını ziyaret etmek için Kosova’ya gitti.   

Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet Kosova’ya vardıktan sonra Sultan Murad Türbesini ziyaret etti ve Prizren şehrini turladı.

Mitroviça’ya vardıktan sonra Mitroviça Belediyesini ziyaret eden Hazinedar, Belediye Başkanı Agim Bahtiri ile bir araya geldi. Mitroviça halkıya birlikte yapılan iftar sonrası lokmalar dağıtıldı. Başkan Hazinedar, sahurda ise T.C. Piriştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç ile bir araya geldi.

Başkan Hazinedar, “Beşiktaş'tan Kosova'ya kurduğumuz kardeşlik köprüsüyle, Mitroviçalı kardeşlerimizle iftar sofralarında buluştuk. Dostluğumuzun ve kardeşliğimizin daim olması dileğiyle misafirperverliğiyle bizi kendine hayran bırakan Kosovalı kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.