Beşiktaş Belediyesi'nin artık 4 yıldızı var

Beşiktaş Belediyesi'nin artık 4 yıldızı var

Beşiktaş Belediyesi, ‘’Türkiye Mükemmellik Ödülleri’’ kapsamında 4. Yıldızla ‘Mükemmellikte Yetkinlik’ ödülüne layık görüldü. Ödülü Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar aldı.

Türkiye Kalite Derneği(KALDER) tarafından TÜSİAD desteğiyle bu sene 24. düzenlenen ‘Türkiye Mükemmellik Ödülleri’ İstanbul Hilton Otel’de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Birçok kurum ve kuruluşun ödül aldığı törende Beşiktaş Belediyesi de 3. Yıldızdan 4. Yıldıza yükselerek ‘Mükemmellikte Yetkinlik’ ödülüne sahip oldu. Geçen yıl da Beşiktaş Belediyesi, 2’inci yıldızdan 3’üncü yıldız mükemmellikte yetkinlik ödülüne layık görülmüştü.

 ‘’GELECEK SENE BEŞ YILDIZLA BEŞİKTAŞ’I BULUŞTURACAĞIZ’’

KALDER gibi Dünya’da ve özellikle Avrupa’da çok önemli bir misyonu üstlenmiş bir kuruluştan kalite ödülleri almanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ‘’Siyasetin çok olumsuz etkilediği yerel yönetimlerin içinden parlayan bir yıldız gibi Türkiye’nin yükseleni olmak, dört yıldızı hak etmek çok önemliydi bizim için. Sadece kalite yolculuğu değil hizmetkarlık boyutlarının kamu kurumlarına nasıl yerleştirebileceğimizi ve bunu dünyadaki kalite süreçleri ile nasıl entegre edeceğimizin önemli bir parçasıydı. Gelecek sene beş yıldızla Beşiktaş’ı buluşturacağız’’ diyerek sözlerini tamamladı.