Beşiktaş esnafından Rıza Akpolat'a tam destek

Beşiktaş esnafından Rıza Akpolat'a tam destek
Güncelleme:

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat , Ortaköy Mahallesi Sosyete Pazarı (Eski Ulus Pazarı) pazarında sevgiyle karşılandı.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat, ilçe genelinde semt pazarlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Ortaköy Mahallesi’nde kurulan Sosyete Pazarı (Eski Ulus Pazarı) pazarında  esnaf ziyareti gerçekleştiren Akpolat , Mahalle sakinleri  ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Rıza Akpolat, pazar esnafına bol kazançlar alışveriş yapan mahallelilere de bereketli pazarlar diledi.

Ayrıca esnaflar için de düşündükleri projelerden bahseden Rıza Akpolat, vatandaşlardan gelen talepleri de not alıp gerçekleştirileceğine dair elinden geleni yapacağını açıkladı.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat  pazarı esnafın sorunlarına cevap olarak ‘’Beşiktaş da her mahallede Pazar alanlarında sorun var bu sorunlar için  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yapmamız şart. İşte, Ekrem İmamoğlu seçilirse hem pek çok sorunu çözmek hem de Beşiktaş’ı kalkındırmak yolunda önümüzdeki pek çok engel kalkmış olacak. Elbette biz Büyükşehir’i aldığımızda, onların yaptıklarını yapmayacağız. Tüm vatandaşlarımıza, kimseyi ayırmadan, eşit hizmet götüreceğiz. dedi.

 Pazar Ziyaretinde Eşi Derya Akpolat ,Beşiktaş İlçe Başkanı Av. Gözde Fil ,Belediye Meclis Üyesi Adayları , Mahalle Başkanı Ömer Kart ve Kadın Kolları Eşlik etti.