Ferhat Göçer, Sarıyer Marşı besteledi

Ferhat Göçer, Sarıyer Marşı besteledi

Ferhat Göçer, Asbaşkanlığı’nı yürüttüğü Sarıyer Spor'a vermiş olduğu sözü tutarak, 76 yıllık kulübün marşı için stüdyoya girdi.

Klüp tarihinde bir ilk olan   çok özel bir çalışmaya imza atan sanatçıya, Sarıyer Spor’un futbolcuları ve taraftarları eşlik etti.  Göçer, stüdyoda her futbolcu ve taraftar ile özel olarak ilgilenirken, ortaya çıkan çalışma için “ Sarıyer'e, futbolculara, taraftara ve camiaya yakışan bir marş oldu” dedi.

Göçer, 1940 yılında kurulan lacivert – beyazlı kulüp için yaptığı çalışmaya, Sarıyer'in tarihine damga vurmuş, efsane günlerinden görüntülerinin olduğu kullanıldığı helikopterlerle çekilmiş eşsiz Sarıyer görüntülerinin eşliğinde taraftarın ve futbolcuların şarkıları birlikte söylediği bir klip çekti. DMC’den albüm olarak da çık an  marş,  başta NetD olmak üzere tüm sosyal mecralarda gösterime girdi. 

Ferhat Göçer’in hemen hemen her maçını izlediği, yakından takip ederek yoğun bir mesai harcadığı, 2. Lig'de mücadele eden Sarıyerspor’un hedefi; önce PTT 1. Lig ve ardından Süper Lig.