İBB, gençlere Avrupa'nın kapısını aralıyor

İBB, gençlere Avrupa'nın kapısını aralıyor

Uluslararası gençlik köprülerinin kurulması için Eurodesk Temas Noktasını 3 yıl önce hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbullu gençlere Avrupa’nın kapılarını aralıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet tecrübesi, halkla temas gücü ve hitap ettiği gençlik potansiyelinden faydalanan İBB Eurodesk Temas Noktası her geçen gün gücünü daha da artırmaya devam ediyor. 3 yıldır gerçekleştirdiği etkinlikler ile 2016 yılının en iyisi olmayı başaran İBB Eurodesk Temas Noktası Sirkeci’de hizmete giren ofiste çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İBB UZAĞI YAKINLAŞTIRIYOR

İstanbullu gençlerle Avrupa arasında köprü olan İBB Eurodesk Temas Noktası üniversitelerde seminer ve konferanslar, STK ile işbirliği,  kamu kurum ve kuruluşlarına bilgilendirme eğitimleri, Eurodesk ofis eğitimleri ( proje yazım eğitimleri, erasmus+ bilgi günleri, speaking günleri ) , gençlik fuarları ve bölgesel bilgilendirmeler ile gençlere uzağı yakınlaştırıyor.

KENDİNİ GELİŞTİREN GENÇLİK OLUŞTURUYOR

İBB Eurodesk Temas Noktaları ile proje yarışmaları ve akran eğitimi konusunda İl çapında çalışmalar yapılarak; gençlere ait yeni fikirlerin, yeni düşüncelerin ve yardımlaşma duygusunun arttırılmasına olumlu katkı sağlanıyor. Böylece, daha fazla konuşan ve düşüncelerini daha demokratik şekilde dile getiren bir gençlik profili oluşturmak adına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önemli bir hizmeti gençlere sunmuş oluyor.