İtfaiye Kuyuya Düşen Horoz için seferber oldu

İtfaiye Kuyuya Düşen Horoz için seferber oldu

Demre’de su kuyusuna düşüp 3 gündür mahsur kalan horoz için Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri seferber oldu. Oldukça dar ve tehlikeli kuyuya gözlerini kırpmadan giren itfaiyeciler horozu kurtararak, sahibine teslim etti.

Demre’nin Yaylakaya Mahallesi’nde Fatma Levent isimli bir vatandaşın ‘kuyudan horoz sesleri geliyor’ ihbarı üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 10 metre derinliğindeki su kuyusuna halatlarla indi. 3 gündür kuyuda olduğu belirtilen horozu kurtarmak için itfaiye ekipleri, oldukça dar ve tehlikeli kuyudaki talihsiz horozu ipe bağlı kovaya koyarak yukarı çıkardı. Kurtarma operasyonunda horozun sahibi başta olmak üzere tüm mahalleliler gözlerini kırpmadan izledi.

3 GÜN KUYUDA KALDI

Horoz sahibi Nuri Sarıer, horozuna tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşayarak, itfaiye ekiplerine çok teşekkür ettiğini söyledi. Horozun kuyuda olduğu ihbarını yapan Fatma Levent de, “Ben buraya tavuklarıma bakmaya gelmiştim, 3 gündür horozun feryadını duyuyordum. Ben de itfaiyeyi aradım, gelip kurtardılar. Allah razı olsun” dedi. Oldukça aç olduğu gözlenen horozun kümese konulur konulmaz yaptığı ilk iş, yem yemek oldu.