Kaptan Arda’dan Başkan Türel’e teşekkür

Kaptan Arda’dan Başkan Türel’e teşekkür

Avrupa Futbol Şampiyonası’na Antalya’da hazırlanan Milli Takımı’nın kaptanı Arda Turan sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ev sahipliği için teşekkür etti.

Turan, “Kendimizi evimizde hissettiren Antalya halkına, bizi bir abi gibi ağırlayan dostluğunu esirgemeyen her şeyimize koşan Sayın Başkanımız Menderes Türel abimize teşekkür ederim” dedi.

Fransa’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları için Antalya’yı tercih eden ve Antalya Arena’da İsveç ve Karadağ ile iki hazırlık yapan A Milli Futbol Takımı’nın kaptanı Arda Turan, ev sahipliği için sosyal medya üzerinden Antalya’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

INSTAGRAM’DAN TEŞEKKÜR ETTİ

Dünyaca ünlü futbolcu, instagram’daki 4.5 milyon takipçisine “Hayırlısıyla artık hazırlık maçlarını bitirdik. Artık sıra şampiyonada. Bize bu yolda destek veren, hazırlık aşamasında kendimizi evimizde hissettiren Antalya halkına, bizi bir abi gibi ağırlayan dostluğunu esirgemeyen, her şeyimize koşan Sayın Başkanımız Menderes Türel abimize teşekkür ederim. Takım arkadaşlarım bütün ekibimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak için sizleri gururlandırmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayırlı geceler, hayırlı sahurlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum” paylaşımında bulundu.

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN

Başkan Türel de, Arda Turan’a twitter üzerinden verdiği yanıtta, “Biz teşekkür ederiz kaptan! Milli takımı Antalya'da misafir etmek bizim için onur. Yolunuz açık,    vurduğunuz gol olsun” dedi. Türel, Milli Takım’a da başarılar dileyerek, “Slovenya karşısındaki Milli Takım Fransa’da iş yapar. Kaptan Arda Turan ve arkadaşlarına başarılar diliyorum. Size güveniyoruz” twetti attı.