Maltepe'den Kumluca'ya destek

Maltepe'den Kumluca'ya destek

Antalya'nın Kumluca ilçesinde devam eden yangın söndürme çalışmaları için CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde günlerdir süren yangına, İstanbul'un Maltepe ilçesinden geçmiş olsun çığlığı yükseldi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında,  "Ciğerlerimiz yanıyor. Aşırı sıcakların neden olabileceği yangınlara karşı hepimiz daha temkinli olmalıyız. Maltepe'den Kumluca halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doğamızın ve yeşilin yok olmasına göz yumamayız. Maltepe Belediyesi, Kumluca için üzerine düşeni yapmaya hazır" diyerek, Kumluca Belediyesi'ne destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

ALEVLER ADRASAN'A YÖNELDİ

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yaklaşık üç gündür devam eden orman yangınının ardından, alevler bu kez tatil merkezi Adrasan’dan yükseldi. Adrasan'da yangın devam ederken Seylemit Mahallesi'nde 7 ev küle döndü, ahırlarda yaklaşık 50 küçükbaş hayvan ve tavuk telef oldu. Tedbir amacıyla Olimpos için boşaltma kararı çıktı, tatilciler bölgeden ayrılıyor.

1-20160626235122.jpg2-20160626235122.jpg3-019.png

Etiketler Maltepe Belediyesi