Maltepeliler annelerine sevgisini fotoğrafla anlattı

Maltepeliler annelerine sevgisini fotoğrafla anlattı

Maltepe Belediyesi’nin Anneler Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlik büyük ilgi gördü.

Maltepe Belediyesi’nin Anneler Günü dolayısıyla ilçe meydanında düzenlediği ve yoğun ilgiliyle karşılanan etkinlikte vatandaşlar, anneleriyle birlikte çektirdiklerini fotoğraf ve videolarını “canım anneme” etiketiyle paylaşarak, annelerine olan sevgilerini gösterdiler.

Maltepe Belediyesi, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla ilçe meydanında unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Etkinliğe Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Canan Döner, CHP Maltepe İlçe Başkanı Zeynep Babacan ve birim müdürleri katıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan etkinlikte vatandaşlar, anneleriyle beraber çeşitli fonlar eşliğinde fotoğraf ve video çektirdiler. Annesiyle birlikte fotoğraf çektiren çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.  

BAŞKAN KILIÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın “Anneler Günü” mesajı da, etkinliğe katılanların beğenisini topladı. Kılıç duygusal mesajında, şunları söyledi: “Ana olmak meğer; kor ateşlerde üşümek, kara kışlarda buz kesmekmiş, yavrusu için hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü adamasıymış. Hiç kızmaması, yüreğini almayı hiç düşünmeden hep sarıp sarmalaması, hiç hesap sormadan hep dost, hep yar olmasıymış. Zormuş Anam; meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık. Öyle bir sevda ki bu anne, bir toplumu yaratır, bir kültürü de inşa edebilir. ‘Annelerimiz mutlu etmek, annelerimizi yüreklerine ulaşmak ve nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak.’ Hepimizin görevi aslında bu olmalı. Anneler Günü’nde cennetle müjdelenen annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor; sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum. Bu kara sevda da hepimize bir görev düşüyor; daima avuçlarında, yüreklerinde ve gözbebeklerinde taşıdıkları sevgi kazansın diye mücadele vermek ve sevmek. Unutmayalım ki bir anne, dünyayı değiştirebilir.”

Etiketler Maltepe Belediyesi