Marko Paşa’da kahkaha tufanı

Marko Paşa’da kahkaha tufanı

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalyalılarla ücretsiz buluşturduğu Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu Markopaşa Müzikali’yle kahkahaya boğdu. Uygur Kardeşlerin performansı uzun süre ayakta alkışlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Markopaşa Müzikali’ni Antalyalı tiyatro severlerle buluşturdu. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda sahnelenen müzikale ilgi yoğun oldu.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Oyunda geçen komik sahneler izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Kahkaha tufanına neden olan oyunda Uygur kardeşlerin ve ekibinin sahne performansı büyük beğeni topladı. Yaklaşık 2 saat süren oyun sonunda izleyiciler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. Behzat Uygur, oyun bitiminde yaptığı konuşmada izleyicinin ilgisinden duydukları memnuniyeti belirterek, Antalya ve ilçelerinde seyirciyle buluşmalarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

KİTAPLAR OKUL KÜTÜPHANESİNE

Öte yandan oyuna gelen vatandaşlar, köy okullarına kütüphane oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyaya da destek verdi. Çok sayıda vatandaş, birlikte getirdikleri kitapları oyun sonunda Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi yetkililerine teslim etti.