Mustafa Sarıgül CHP Şişli Belediye Başkanlığı için yeniden aday oldu

Güncelleme:

Şişli'nin efsane belediye başkanı Mustafa Sarıgül Mart 2019 seçimleri için CHP'den Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

İstanbul'un en önemli ilçelerinde Şişli'de CHP'nin ilk adayı ilçenin efsane belediye başkanı Mustafa Sarıgül oldu. Mustafa Sarıgül bugün CHP'nin Şişli İlçe Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Sarıgül adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamada; "Bugün tarihi bir gündü Şişli için. Milattı. Şişlili yurttaşlarımla yeni Şişli için güzel bir yolculuğa adım atmak üzere ilçe merkezinde buluştuk. Şişli'de bugün inanç gördüm, gözlerindeki ışıltıyı gördüm. İnanıyorum ki bu heyecanla Şişli'de rekor kıracağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan başvuru sırasında Şişlililer de CHP'nin Şişli İlçe Başkanlığı binası önüne gelerek Mustafa Sarıgül'e destek verdi.

Mustafa Sarıgül CHP Şişli Belediye Başkanlığı için yeniden aday oldu - Resim : 1

Mustafa Sarıgül aday adaylığı başvurusu sonrasında bina önünde kendisini destekleyenlerle buluştu. "Çalışa çalışa kazanacağı" ve "sevgiyle saygıyla kazanacağız" sloganlarıyla karşılanan Sarıgül bina önündeki kalabalığı selamlayarak alandan ayrıldı.

Seçiniz...