Mustafa Sarıgül Şişli'de 1 günde 2 açılış birden yaptı

Mustafa Sarıgül Şişli'de 1 günde 2 açılış birden yaptı
Güncelleme:

DSP'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçimler öncesi Şişli'de Şişlililerle birlikte buluşmalarına devam ediyor. Sarıgül bugün Şişli'de 2 açılışa katıldı.

31 Mart yerel seçimlerinde DSP'den Şişli Belediye Başkanlığı'na aday olan Şişli'nin efsane Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli sakinleriyle biraraya geldi.

Şişli sokaklarını karış karış gezen Sarıgül, "Durmadan, azimle, inançla geliyoruz. Gençler yarınlara umutla baksın diye, anaların yüzü gülsün diye... Hizmet için geliyoruz. Artık meydanlara sığamıyoruz. 31 Mart'ı bekliyoruz. Kardeşçe yaşamak üzere yola çıktık geliyoruz." dedi.

Şişli'de yeni kepenk açan iki iş yerinin de açılışını gerçekleştiren Sarıgül, hem Şişlililer için hem de İstanbullular için bir de müjde verdi.

Şişli Pangaltı ve Dolapdere'nin buluştuğu noktada bir Meksika mutfağı lokantasının açılışını gerçekleştiren Mustafa Sarıgül, "1 Nisan'dan sonra bu caddenin kaderi de değişecek. Bu caddeye Soho geliyor. New York'ta Soho varsa burada da Pangaltı ve Dolapdere'nin girişi var. Dünya mutfağı burada, Meksika mutfağı burada. Magnifico Meksika yemekleri, Şişli'ye hayırlı olsun." dedi.

Sarıgül ayrıca Kurtuluş Caddesi'nde de bir güzellik merkezinin açılışını gerçekleştirdi.