Mustafa Sarıgül'ün en özel dansı

Güncelleme:

Şişli Belediye Başkan aday adaylığı için CHP'ye resmi başvurusunu yapan Mustafa Sarıgül, Şişlililerle bugünkü buluşmasında hayatının en özel anlarından birini yaşadı.

CHP'den Şişli Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Mustafa Sarıgül bugün Şişli'de yeni dönemin sinyallerini verdi.

Şişli'deki Sevgi Merkezi'ni ziyaret eden Sarıgül, merkezin sakinleriyle sıcak anlar yaşadı. Sevgi Merkezi'nde "Yol arkadaşlarımla birlikte size layık olmak için çalışıyoruz. Sizi dinliyor, sizi anlamaya çalışıyoruz. Çünkü Sarıgül belediyecilik anlayışı, halkın belediyesi olmaktır." ifadesini kullanan Sarıgül, "Halkın belediyesi yeni Şişli yola çıktı, geliyor. " açıklamasını yaptı.

MUSTAFA SARIGÜL'DEN ÇOK ÖZEL DANS

Her konuşmasında engelli vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceğinin sözünü de veren Mustafa Sarıgül hayatının en özel danslarından birini down sendromlu bir genç ile yaptı.

İzleyenlerin gözlerini dolduran duygusal anlarla ilgili kısa bir açıklama yapan Sarıgül "Yeni Şişli'de engelli evlatlarımızın yaşam sevinci olacağız. Onları kapalı kaldıkları evlerinden çıkartıp, kendilerini rahat ve güvende hissedecekleri bir ortam vereceğiz." dedi.

İŞTE MUSTAFA SARIGÜL'ÜN O ÇOK ÖZEL DANSI

Seçiniz...