Şampiyonluk 3'lüsü Başkan Hazinedar'dan

Şampiyonluk 3'lüsü Başkan Hazinedar'dan

Beşiktaş kulübüne en büyük desteği Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar verdi.

Üç yıl aradan sonra yeni stadyumu Vodafone Arena’ya dönen ve 7 yıl sonra Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş kulübüne en büyük desteği Beşiktaş Belediyesi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar verdi. Çarşı’da şampiyonluk 3’lüsünü Başkan Hazinedar çektirdi.

 Beşiktaş Futbol takımının süper ligde şampiyonluğa ulaşmasının ardından Beşiktaş Belediyesi ve Başkan Hazinedar taraftarlara büyük jest yaptı. Beşiktaş çarşıdan başlayarak ağaçlı yol boyunca stadyuma uzanan yolda taraftarlara kırmızı halı seren Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Barbaros Meydan’ında dev bir platform kurarak Beşiktaş-Osmanlıspor müsabakasını canlı yayın ile taraftarlara izleme fırsatı sundu.

Müsabakanın bitiminin ardından Beşiktaş Belediyesi anons aracında Başkan Hazinedar taraftarlarla buluştu. Hazinedar Dolmabahçe’den Barbaros bulvarına kadar anons aracının üzerinde Beşiktaş’ın şampiyonluğunu taraftarlarla doyasıya kutladı. Anons aracının üzerinde meşaleler yakıp, taraftarların tezahüratlarına eşlik eden Hazinedar, Beşiktaş çarşıda taraftarların isteğini kırmadı ve taraftarlara 3’lü çektirdi.

  Daha sonra Barbaros Meydan’ında olan şampiyonluk kutlamalarına katılan Başkan Hazinedar, Beşiktaşlı bir gencin kız arkadaşına evlilik teklifi etmesi üzerine çiftlerin nikâhını kendisinin kıyacağını söyledi.

Semtin takımına yine en büyük desteği Beşiktaş Belediyesi verirken, Beşiktaş Futbol takımının 7 yıl aradan sonra Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüslemesi Dolmabahçe ve Beşiktaş’ı adeta bayram yerine çevirdi.