Şişli'de Mustafa Sarıgül rüzgarı esti

Şişli'de Mustafa Sarıgül rüzgarı esti
Güncelleme:

DSP'den Şişli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül bugün Kuştepe'de Şişlililerle biraraya geldi. Son anketlere göre oyunun %51-57 oranında olduğunu söyleyen Sarıgül "kararsızların da bize katılmasıyla %60 oyla Şişli'yi kazanacağız" dedi.

Şişli'nin efsane belediye başkanı Mustafa Sarıgül, 31 Mart yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığı için DSP'den yeniden adaylığını açıklamıştı.

48 aydır saha çalışmalarını sadece Şişli'de kısıtlı kalmayarak tüm Türkiye'de sürdüren Mustafa Sarıgül bugün Şişli'nin Kuştepe mahallesinde Şişlililerle buluştu.

Binlerce kişinin takip ettiği mitingte Mustafa Sarıgül, Şişli'nin ışığının söndüğünü 31 Mart gecesi itibariyle Yeni Şişli'yi yeniden Türkiye'nin en gözde ilçesi haline getirebilmek için tüm gücüyle çalışacağını söyledi.

Kuştepe'deki miting alanına torunları Ayşe Naz ve Naz ile gelen Mustafa Sarıgül, "Ak güvercinleri barışa, kardeşliğe şans meleklerimle birlikte uçurduk" dedi.

Binlerce kişinin yer aldığı miting meydanında DSP'nin Şişli Belediye Başkanı adayı Mustafa Sarıgül'ü onlarca Şişlili de evlerinin balkonlarından takip etti.

Yeni dönemde kapı kapı tüm evleri gezeceğinin de sözünü veren Sarıgül, "Evlatlarınızın yüzünü güldürmek benim görevim olacak. Ak güvercin Ankara'dan havalandı. Hepinizin evine tek tek konacak" dedi.

İşte Mustafa Sarıgül'ün Kuştepe mitinginde yaptığı açıklama:

Kuştepe'nin civarlarına delikanlılarına selam olsun. Yeni Şişli yola çıktı DSP ile 1 Nisan'da göreve geliyor.

Televizyonlardan bizi izleyen semt sakinlerine sesleniyorum Kuştepe'yi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız.

Kuştepe'de yaşayan yurttaşlarımın bazen ekonomik durumları dar olabilir ama kalpleri yürekleri zengindir. Sofralarında her zaman bizlere yer vardır.

Kuştepe sadece tencere kaynarken değil zor zamanlarda biz iktidarda değilken de bize ilgi sevgi gösterdi.

Kuştepe benim için çok özel. Çünkü sizler bu evladınızı her zaman kucak dolusu sevgiyle karşıladınız.

Bazıları Kuştepe'ye gelirmiş, Kuştepe'ye bakarmış onlara çay ikram ederlermiş ama o başkan o çayı içmekten çekinirmiş. Kuştepe benim ise yürüdüğüm yol, Kuştepe benim kalbim.

Geceleri saymazsak 24 gün sonra Şişli'yi geri alacağız.

31 Mart akşamından sonra Kuştepe'de tek bir işsiz kalmayana kadar yeni projeler üreteceğiz.

Şişli'de Mustafa Sarıgül rüzgarı esti - Resim : 1

Şişli 5 yıldır yalnız, 5 yıldır gelen giden yok Kuştepe'nin ışığını siz yakacaksınız.

Kuştepe'de Avrupa’nın en büyük çiçek festivalini yapacağız.

Kuştepe'ye Türkiye’nin en büyük Roman merkezi açacağız.

Sevgili kardeşlerim bundan sonra 24 saat belediyenin ışıkları yanacak. Hangi saatte giderseniz orada bir yetkili bulunacak

Şimdi belediyeyi arıyorsunuz karşınıza otomatik telesekreter çıkıyor. Yeni Şişli'de belediyeyi aradığınız zaman karşınıza konuşabileceğiniz derdinizi çözebileceğiniz biri çıkacak.

Şunu bilmenizi istiyorum bu abiniz bu kardeşiniz çalışan kimsenin ekmeğiyle oynamaz. Benim görevim Kuştepe'de her ananın her babanın her çocuğun çıkarlarını ben koruyacağım.

Şişli'de Mustafa Sarıgül rüzgarı esti - Resim : 2

39 tane ilçe 14 tane belediye hep beraber toplanmış Sarıgül’u nasıl yıkarız bunu planlıyorlar ama başaramayacaklar çünkü benim arkamda Kuştepe benim arkamda Şişli var.

Bu mücadeleyi sizin için yapıyorum biliyor musunuz ? Çünkü 48 aydır susuz, ekmeksiz, yolsuz kaldınız ama yılmadınız onlara pabuç bırakmadınız ve beni beklediniz

Yapılan son ankette DSP'li Sarıgül'ün oy oranı %51-57 arasında. Kararsızlar da bize katılacaktır buna inancım tam. Çalışa çalışa hep beraber kazanacağız.

Bu 24 gün içinde ev ev çalışacağız sizin güzel oylarınızla %60'la belediyemizi geri alacağız.

Biz göreve gelince particilik yapmayacağız. Sevgili kardeşlerim sizlere bunun sözünü veriyorum.

Şişli'de Mustafa Sarıgül rüzgarı esti - Resim : 3

Seçiniz...