Tasavvuf müziği sanatçısı Kemiksiz, Gazianteplilerle buluştu

Tasavvuf müziği sanatçısı Kemiksiz, Gazianteplilerle buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene 13’cüsünü düzenlediği “Ramazan Etkinlikleri”nde Tasavvuf Müziği sanatçısı Mehmet Kemiksiz, Gazianteplilerle buluştu.

Masal Park içinde kurulan sahnede önce izleyicilere Hacivat–Karagöz gölge oyunları göstererisi yapıldı. Semazen gösterilerinin de yapıldığı etkinlikte, Mehmet Kemiksiz sahne aldı. Özellikle çocukların ilgi gösterdiği oyunlardan sonra sahneye çıkan Kemiksiz, Gazianteplilere ilahi ve tasavvuf müziği okudu.

Kendisine bu imkanı veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve çalışanlarına teşekkür eden Kemiksiz, Gazianteplilerle tekrar böyle güzel günlerde buluşmak istediğini ifade etti. Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin adına katkılarından dolayı Kemiksiz’e Gaziantep’e özgü kutnu kumaşı hediye edildi.

Öte yandan, sokak gösterilerinde çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi’nin gösterimi, Onat Kutlar ile 75.Yıl Mahallesi’nde yapıldı. Çocuklara yönelik Hacivat–Karagöz gölge oyunlarının gerçekleştiği etkinlikte yine çocuklara “Ramazan Günlüğüm” isimli birer çocuk kitabı da dağıtıldı.