Tekne turları coşkuyla devam ediyor

Tekne turları coşkuyla devam ediyor
Güncelleme:

Maltepe Belediyesi'nce düzenlenen tekne turlarının dördüncü gününde, Fındıklı Mahallesi'nden kadınlar konuk edildi.

Maltepe Belediyesi Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri Müdūrlūğü'nce  dūzenlenen tekne turu, Maltepe iskelesinden hareket edilmesiyle başladı. Konukları karşılayan Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, Maltepe'de toplumsal hayata katılmaya çalışan kadınların destekleyici çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kadınlara, gençlere yönelik meslek edindirme kursları, atölye çalışmaları ve kadın danışma merkezlerine değinen Döner, "Amacımız hep birlikte huzurlu bir Maltepe'de bir arada yaşamak." dedi.

UNUTULMAZ GEMİ YOLCULUĞU

Üç saat süren gezide, dünyanın en güzel su yollarından biri olan, 7 bin yıllık geçmişe sahip İstanbul Boğazı'nda unutulmaz hatıralarla dolu bir gemi yolculuğu yapıldı. Çeşitli ikramlarda bulunulan gezide psikolog ve sağlık personeli konuklar ile ilgilendi. Geziye anneleri ile birlikte katılan çocuklar, Kreş  ve Çocuk Gelişimi Müdürlüğü öğretmenleri eşliğinde verimli ve keyifli zaman geçirdi. Batık ada Vordonisi, Kız Kulesi, Haydarpaşa, Beylerbeyi, Çırağan ve Dolmabahçe saraylarını da yakından gören kadınlar, bol bol fotoğraf çektirdi. 

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BİRLİK HALAYI

Tayfun-İlknur-Devrim üçlüsü seslendirdiği eserlerle katılımcıları coşturdu. Üçlünün seslendirdiği türkülere, oyun havalarına eşlik eden kadınlar kardeşlik, birlik, beraberlik mesajı verdi. 

FINDIKLILAR HORONLA COŞTU

Üçlünün Anadolu'nun farklı yörelerinden oyun havalarında oynayan Fındıklılı kadınlar, horonlarla coştu.

İZMİR MARŞI'NI HEP BİRLİKTE SÖYLEDİLER

Vatandaşlar, gezinin bitiminde alkışlar eşliğinde İzmir Marşı'nı  söyledi. Tura katılmak ve bilgi almak isteyen kadınlar, 0 216 458 99 77 veya 0 216 458 99 99 Dahili: 2030, 2049 ve 2052’den Kadın, Aile ve Engelli Hizmetleri’ne başvurabilir.