Urfalı öğrenciler Bağcılar’ı ziyaret etti

Urfalı öğrenciler Bağcılar’ı ziyaret etti

Derslerinde başarı gösteren Urfalı öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Bağcılar’ı ziyaret etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından ağırlanan öğrenciler hizmete sunulan tesisleri gezerek bilgi aldılar.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi öğrencileri tarihi ve turistik gezi programı kapsamında Bağcılar’ı ziyaret etti.  Öğrenciler, kendilerini Bağcılar’da ağırlayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya teşekkür etti.

Bağcılar, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinin başarılı öğrencilerini ağırladı. Hilvan ilçesinden 42 öğrenci ile 13 öğretmen tarihi ve turistik gezi kapsamında İstanbul’a üç günlük ziyarette bulundu. Hilvan Anadolu Lisesi ile Hilvan İmam Hatip Lisesi’nin başarılı öğrencileri ve öğretmenler Bağcılar’da da ağırlandı. Bağcılar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Müzesi,  8 D Sinema ve Planetaryum, Nostalji Bahçeleri gibi tesisleri ziyaret eden öğrenciler hoşça vakit geçirdiler. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden öğrenciler, Urfa’ya çok güzel duygularla döneceklerini belirttiler.

“GELECEĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ GENÇLERİMİZ İÇİN PROJELER HİZMETE SUNUYORUZ”

Bağcılar’da, Anadolu’nun hemen tüm vilayetinden hemşehrilerinin yaşadığını ifade eden Başkan Çağırıcı ise Urfalı başarılı öğrencileri ilçede görmekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Çağırıcı, “Yerel yönetim olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için yeni projeleri hizmete sunuyoruz. İlçemizi ziyaret eden konuk öğrencilerimiz ile öğretmenleri de ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduk. Hizmete sunduğumuz tesisleri gezerek bilgi aldılar. ” şeklinde konuştu.