Uygur kardeşler gülmekten kırıp geçirdi

Uygur kardeşler gülmekten kırıp geçirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Markopaşa Müzikali’ni, Alanyalılarla buluşturdu. Süheyl & Behzat Uygur ve ekibinin sahneye koyduğu müzikali izleyenler ayakta alkışladı.

Uygur Kardeşler Tiyatrosu 2 yıl aradan sonra Alanyalı tiyatro severlerle yeniden buluştu. Markopaşa Müzikali ile izleyiciyle buluşan Uygur Kardeşler ve ekibinin performansı uzun süre ayakta alkışlandı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen tiyatro etkinliği Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çok sayıda tiyatro sever ile birlikte oyunu büyük bir hayranlıkla seyretti.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Süheyl & Behzat Uygur ve ekibinin sahne performansı, oyunda geçen komik sahneler izleyenleri gülmekten kırıp geçirirken, yaklaşık 2 saat süren oyun sonunda izleyiciler sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı. Behzat Uygur, oyun bitiminde yaptığı konuşmada izleyicinin ilgisinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Antalya ve ilçelerinde seyirciyle buluşmalarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti.

KİTAPLAR OKUL KÜTÜPHANESİNE

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, başarılı performanstan ötürü ekibe teşekkür ederek, Nejla Uygur’a bir buket çiçek takdim etti. Diğer yandan köy okullarına kütüphane oluşturmak amacıyla başlatılan kampanyaya Alanyalılar da destek verdi. Çok sayıda vatandaş, birlikte getirdikleri kitapları oyun sonunda Kültür ve Sosyal İşleri Dairesi yetkililerine teslim etti.