Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Milli Değerler Konferansı

Yaz Spor Okulu Öğrencilerine Milli Değerler Konferansı

Yaz Spor Okulları ile 19 ilçede 05-18 yaş arası çocukları spora yönlendiren ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği konferanslarla da genç sporcuları bilinçlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen “Yaz Spor Okulları” etkinliği, her yıl binlerce Antalyalı genç sporcuya profesyonel destek vererek genç sporcuların yetişmesine olanak sağlıyor. Sportif faaliyetlerin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi “Yaz Spor Okulları” öğrencileri için gerçekleştirdiği konferanslarla da çocukları bilinçlendirmeye devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, düzenlediği “Milli Değerlerimiz” adlı konferansla şair, yazar ve ressam Recep Garip’i ağırladı. Genç sporcularla buluşan Garip, tarihin ve günümüzün yaşanmış örnekleriyle sahip çıkmamız gereken milli değerlerimize vurgu yaparken milli birlik ve beraberlik içerisinde tüm zorlukların aşılabileceğini ifade etti.

ŞEKER PORTAKALI SAHNEDE

Konferansın ardından sahne alan “Şeker Portakalı” animasyon ekibi genç sporcularla buluştu. Sihirbazlık gösterisinden palyaço performansına, köpük şovundan yüz boyama etkinliğine kadar pek çok eğlenceli aktivite ile çocuklar doyasıya eğlendi. Program sonunda çocuklara kek ve meyve suyu ikram edildi.