YPG'li teröristler SMO askerlerine saldırdı

YPG'li teröristler SMO askerlerine saldırdı
Güncelleme:

ABD ile Türkiye arasında yapılan anlaşma gereği Barış Pınarı Harekatı 120 saat süreyle durdurulacak ve teröristler güvenli bölgeden çekilecekti. Ancak YPG'li teröristler, Resulayn'da Suriye Milli Ordusu askerlerine saldırdı. Saldırıda üç SMO askeri yaralandı.

Terör örgütü YPG/PKK, Türkiye ve ABD arasında varılan mutabakata rağmen Suriye-Türkiye sınırındaki Rasulayn'da Suriye Milli Ordusu askerlerine ateş açtı. Türkiye ile ABD'nin Suriye anlaşması kapsamında 120 saatlik süre verilen teröristler anlaşmaya uymadı. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgede herhangi bir saldırı gerçekleştirmezken terör örgütü YPG, bölgedeki SMO askerlerine ateş etti. Olay yerinden uzaklaştırılan askerlerin tedaviye götürüldüğü anlar kameraya yansıdı.

YPG'li teröristler SMO askerlerine saldırdı - Resim : 1

ASKERLER KANLAR İÇİNDE KALDI
YPG/PKK'lı teröristler, Türkiye ile ABD arasında, örgütün 120 saat içerisinde güvenli bölgeden çekilmesi ve harekata bu amaçla ara verilmesine ilişkin mutabakata rağmen SMO askerlerini hedef aldı. Örgütün dün sabah saatlerinde keskin nişancılarla düzenlediği saldırılarda üç SMO askeri yaralandı. Yaralanan SMO askerleri Rasulayn'dan Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine çıkartılarak hastanede tedavi altına alındı.

MSB: Teröristler son 36 saatte 14 saldırı gerçekleştirdiMSB: Teröristler son 36 saatte 14 saldırı gerçekleştirdi

YPG/PKK çekilmezse ne olacak ?YPG/PKK çekilmezse ne olacak ?