Yürek yakan olay: 2 yaşındaki Erva balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Yürek yakan olay: 2 yaşındaki Erva balkondan düşerek hayatını kaybetti.
Güncelleme:

Beylikdüzü'nde ailesi ile 2 katlı binanın üst katındaki dairede yaşayan 2 yaşındaki Erva, balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, Sahil Mahallesi'nde dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 katlı binanın üst katındaki dairede yaşayan ailenin 2 yaşındaki kızı Erva Y. bilinmeyen nedenle balkondan bahçe zeminine düştü. Çocuğun düştüğünü görenler bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada anne ise Erva Y.'yı komşularının aracı ile  Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastaneye kaldırılan Erva Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanedeki işlemlerin ardından Erva Y.'nın cenazesi, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik şeridi çekerek çalışma yaptı. Çevredekilerden bilgi alan polis ekipleri, hem küçük kızın düştüğü balkonda hem de bahçede detaylı inceleme yaptı.

"Kucağına aldığında zor nefes alıyordu"

Olayın yaşandığı sokakta oturan Meryem E., "Ben evdeydim görmedim, oğlum görmüş. Şurada duvarda oturuyormuş. Anne, 'bir baktım çocuk düştü' dedi. Onunla birlikte iki arkadaşı daha varmış. Arkadaşı hatta gidip çocuğu almış kucağına, zor nefes alıyormuş. Burada Suriyeli komşu varmış, almış aracına hastaneye götürmüş annesiyle beraber. Sonra bilinci yerinde değil, kapalı dediler. Daha sonra bir daha aradık nasıl oldu diye, 'çocuğunu kaybetti' dediler. Olay, akşam 19.30 gibi oldu, çocuk 2.5 yaşındaydı" şeklinde konuştu.  Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

Etiketler ölüm balkon Çocuk