9 faydalı evlilik problemi

9 faydalı evlilik problemi
Güncelleme:

Evliliklerde problem sayılabilecek bu 6 madde aslında ikinizin yararına...

 

LEYDİTÜRK.COM / ÖZEL

Her evliliğin ‘‘şimdi ayvayı yedik’’ anları vardır. Fakat bazen yaşanan bu olumsuzluklar aslında evliliğinize iyi gelebilir. Aşağıda evliliğinize faydalı gelebilecek 6 faydalı problemi bulabilirsiniz.

1- Yatakta ikiniz de başkalarını hayal ediyorsanız birbirinize kızmayın, sonunda bu sizin yararınıza olacaktır.

2- Mutlu evliliğin sırlarından biri de iki bireyin de kendine ait bir dünyası ve zamanı olmasıdır.
Süistimal durumu olmadıkça erkeğin arada-srada arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına ses etmeyin ve onun bu isteğini problem etmeyin.

3- Tartışmak, içeriğindeki problem kişiselleşmediği sürece çifte zarar vermez. İnsanlar yalnızca birbirini anlamadığı zamanlarda sesini yükseltir ve bağırır.

4- Evinizin borcu var ve o güneye tatile gitmek istiyorsa bu bir sorundur ama çocukların okulu ödeniyor, evde maddi/manevi sorun yok ise erkeğiniz arada kendini şımartmasına izin verin.

5- Porno izlemesi size olan ilgisinin zamanla azalacağı anlamına gelmez aksine erkek sevişme için daha çok motive olur.

6- İş ve ev işleri ekseninde seksi unuttuysanız bunun için kendinize bir gün belirlemenin sakıncası yoktur. O günü beklerken geçen zamanda testesteron ve östrojen seviyeleri yükselir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.