Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Ankara'da

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Ankara'da
Güncelleme:

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları hafta sonu Ankara'da devam ediyor.

2001 yılından bu yana Türkiye’deki en kaliteli katılımcı ve ziyaretçi portföyüne sahip yurtdışı eğitim fuarlarını düzenleyen Akare’nin Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları  9-10 Kasım’da İstanbul’da, 12 Kasım’da Ankara’da devam edecek ve 14 Kasım tarihinde Kayseri’de sona erecek.

Amerika, İngiltere, Kanada, İspanya, Avustralya ve İtalya gibi dünyanın 21 farklı ülkesinden gelen 100’den fazla üniversitenin katıldığı Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda ziyaretçiler; dil eğitimi, üniversite öncesi temel eğitim, iki ve dört yıllık ön lisans, yüksek lisans (master & doktora), sertifika ve yaz okulları programlarının yanı sıra vize başvuruları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecekler. Fuar boyunca binlerce kişi; okul ücretleri, başvuru koşulları, yurtdışında yaşam şartları ve ülke eğitim sistemleri hakkında  okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma imkanı bulup, ücretsiz verilecek seminerlere katılabilecekleri gibi, İstanbul ve Ankara fuarlarında, CV hazırlama, kariyer planlama, etkin mülakat teknikleri vb. konularda verilecek eğitimlere de katılıp sertifika alabilecekler. 10 Kasım Pazar günü 12:00-13:00 saatleri arasında fuara katılan öğrenciler, ülkemizi dünya çapında da çok büyük başarılarla temsil eden Semih Saygıner söyleşisine  katılabilecekler.

9 – 10 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul Hilton Otel’de 13:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek fuarda; dünyanın en prestijli okulları tarafından verilecek bursların yanı sıra, ziyaretçileri sürpriz hediyeler de bekliyor olacak.

Fuar davetiyesi için www.akare.com.tr adresine tıklanması ve online kayıt formunun doldurulması yeterli.

Akare Fuarlarında Bir Dünya Şampiyonu!

Semih Saygıner 10 Kasım Pazar günü saat 12:00-13:00 arası Akare Fuarcılık ve CVyolla.com'un davetiyle Akare Fuarları'nda gençlerle buluşuyor. Henüz ülkesinde federasyonu dahi olmayan bir sporda dünya şampiyonu oldu. Bilardonun ülkemizde bir spor olarak kabul görmesi ve saygın bir yer edinmesinde büyük katkılar sağladı. Sadece örnek bir sporcu değil, aynı zamanda bir aydın. Semih Saygıner, bu başarılara ulaşırken yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşıyor! Hayatlarına yön vermek isteyen gençlerimizin kariyer planlamalarına ışık tutabilmek amacıyla...

Ücretsiz Sertifikalı İnsan Kaynakları Eğitimleri

9-10 Kasım İstanbul Hilton’da ve 12 Kasım Ankara Sheraton’da gerçekleştirilecek olan fuarlarda öğrencilere CVyolla.com tarafından insan kaynakları eğitimleri verilecek ve tüm katılımcılar sertifikalarını ücretsiz olarak alabilecekler.

Ücretsiz İK Seminerleri Programı :

9 Kasım Cumartesi 12:00-13:00 İstanbul - Etkili CV, Kapak Mektubu ve Niyet Mektubu Hazırlama  Eğitimi (ÜCRETSİZ VE SERTİFİKALI)

10 Kasım Pazar 14:00 -15:00 İstanbul  - Kariyer Planlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi (ÜCRETSİZ VE SERTİFİKALI)

12 Kasım Salı 14:00 – 15:00 Ankara        - İş Arama ve Kariyer Planlama Eğitimi (ÜCRETSİZ VE SERTİFİKALI)

Ücretsiz Seminerler!

Akare fuarları boyunca İstanbul, Ankara ve Kayseri’de ücretsiz seminerler düzenlenecek. Hem konsolosluk yetkilileri hem de okul yetkilileri tarafından verilecek bu seminerler herkesin katılımına açık olacak.

ASUS’tan 10 Tablet Hediye!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları teknoloji sponsoru ASUS;  İzmir, İstanbul ve Ankara fuarlarında online kayıt olan öğrencilerle ASUS standında düzenleyeceği yarışmalarla ve Kayseri’de çekilişle ile 10 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edecek.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları/ Fuar Takvimi – KASIM 2013

İstanbul Hilton Otel                   9 – 10 Kasım 2013 13:00-18:00

Ankara Sheraton Otel              12 Kasım 2013 15:00-20:00

Kayseri Hilton Otel                         14 Kasım 2013 15:00 – 20:00

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda Bilgi Alınabilecek Konular:

• Lisans Programları (iki & dört yıllık)

• Yüksek Lisans Programları (master & doktora)

• Dil Kursları

• Uluslar arası Sertifika ve Diploma Programları

• MBA Programları

• Doktora Programları

• Lise Eğitimi

• Yaz Okulları, Staj Programları

• İş İngilizcesi

• Sınav Hazırlık Kursları