Dünyanın prestijli okulları bu fuarda buluşuyor!

Dünyanın prestijli okulları bu fuarda buluşuyor!
Güncelleme:

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyenleri buluşturuyor!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, 2001 yılından beri farklı ülkelerden gelen üniversite ve dil okulları ile yurtdışına eğitime gitmek isteyenleri buluşturuyor! Türkiye’nin en büyük yurtdışı eğitim organizasyonu olan Akare,  sonbahar dönemi fuarlarını 7-14 Kasım tarihleri arasında İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri olmak üzere 4 büyük şehirde gerçekleştirecek.

Farklı ülkelerde eğitim görmek isteyenler için düzenlenen Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’nın öğrencilere sunduğu en büyük fırsat, Amerika, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, İsviçre, Avustralya, Hollanda ve Rusya gibi ülkelerden gelen okulların kayıt yetkilileri ile yüz yüze tanışma ve aşağıdaki konularda bilgi alma imkanı:

  • Dil Kursları
  • Lisans Programları
  • Yüksek Lisans Programları
  • Uluslararası Sertifika ve Diploma Programları
  • MBA Programları
  • Doktora Programları
  • İş İngilizcesi Programları
  • Sınav Hazırlık Kursları

Ücretsiz İK Eğitimleri ve Yurtdışı Eğitim Seminerleri

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları İK sponsoru CVyolla.com’un, 9 Kasım 12:00-13:00 ve 10 Kasım 14:00-15:00 saatleri arasında İstanbul fuarında ve 12 Kasım 14:00-15:00 saatleri arasında Ankara fuarında düzenleyeceği ücretsiz İK eğitimlerine ilk gelen 150 kişi katılma şansı yakalıyor ve  katılan herkese sertifika veriliyor. Ayrıca fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam edecek seminerlerde ise başta üniversite ve konsolosluk yetkilileri olmak üzere uzmanlar, yurtdışında üniversite eğitimi ve başvuru şartları, vize, burslar, ülkelere göre eğitim sistemleri ve yurtdışında dil eğitimi gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapacak. Seminer programlarına http://www.akare.com.tr/adresinden ulaşabilirsiniz.

Semih Saygıner ile Söyleşi

Semih Saygıner 10 Kasım\'da Akare Fuarcılık ve CVyolla.com\'un davetiyle Akare Fuarları\'nda gençlerle buluşuyor. Henüz ülkesinde federasyonu dahi olmayan bir sporda dünya şampiyonu oldu. Bilardonun ülkemizde bir spor olarak kabul görmesi ve saygın bir yer edinmesinde büyük katkılar sağladı. Sadece örnek bir sporcu değil, aynı zamanda bir aydın. Semih Saygıner, bu başarılara ulaşırken yaşadığı deneyimleri gençlerle paylaşıyor! Hayatlarına yön vermek isteyen gençlerimizin kariyer planlamalarına ışık tutabilmek amacıyla...

Katılımcı Okullardan Fuar Ziyaretçilerine Özel Burslar

Fuara katılan okulların bir kısmı kendilerini ziyaret eden öğrencilere burs imkanı sunuyor.  Fuarın web sayfasında duyurulacak olan bu burslara hak kazanmanın farklı şartları olacak.  Gerekli tüm bilgilere http://www.akare.com.tr/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

10 Kişiye Asus Tablet ve İzmir, Kayseri fuarlarına İlk Gelen 150 Kişiye Sürpriz Hediyeler

Yılın en önemli yurtdışı eğitim fuarı olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları’na giriş  ücretsiz. Okulların fuar ziyaretçileri için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak, 10 adet Asus tabletten birini ve Akare’nin İzmir ve Kayseri fuarlarında ilk gelen 150 kişiye vereceği sürpriz hediyeleri kazanabilmek için tek yapılması gereken ise www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları / KASIM 2013 Fuar Takvimi

İzmir Hilton Otel / 7 Kasım 2013 – 15:00-20:00

İstanbul Hilton Otel / 9 ve 10 Kasım 2013 – 13:00-18:00

Ankara Sheraton Otel / 12 Kasım 2013 – 15:00-20:00

Kayseri Hilton Otel / 14 Kasım 2013 – 13:00-18:00