Midpoint ve Kavram MYO'dan dev işbirliği

Midpoint ve Kavram MYO'dan dev işbirliği
Güncelleme:

Midpoint - Kavram MYO aşçılık mezunlarına kapılarını açıyor !

 “İstanbul Kavram MYO ile Midpoint restoranlar zinciri Aşçılık bölümü öğrencilerinin staj ve mezuniyet sonrası iş imkanı konusunda işbirliği yapıyor”

Kavram Meslek Yüksekokulu ile Midpoint restoranlar zinciri arasında çözüm ortaklığı anlaşması yapılıyor. Anlaşmaya göre; Türkiye genelinde 23 restoranı bulunan ve A kalite hizmet veren Midpoint, Kavram MYO öğrencilerine staj ve mezuniyet sonrası iş imkanı sunacak.

Kavram Meslek Yüksekokulu ile Midpoint restoranlar zinciri arasındaki çözüm ortaklığı anlaşması ve süreç hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına Kavram MYO Mütevelli Heyeti Başkanı Bora GÜNDÜZYELİ, Aşçılık Programı Başkanı Esra ERSOY ve Midpoint restoranlar zinciri ortaklarından Cengiz SÖNMEZ katıldılar.

Toplantıda konuşan SÖNMEZ “Sektörde çok sayıda eğitimli kalifiye elemana ihtiyaç vardır. Bu nedenle Kavram MYO ile yaptığımız bu anlaşma ile Aşçılık Programı  öğrencilerine eğitim sırasında staj ve sonrasında istihdam imkanı sunuyoruz. Böylece hem öğrencilerimiz okurken uygulamanın içinde olacaklar, hem de mezun olduklarında işleri hazır olacak. Ayrıca restoranlarımızda Kavram MYO’nun Lojistik ve Halkla İlişkiler Programlarının öğrencilerinden de yararlanacağız ” dedi.

GÜNDÜZYELİ ise konuşmasında şunları söyledi: “Biz  “Kavram MYO kolunuza altın bilezik takıyor” diye bir sloganla yola çıktık. Öğrencilerimiz hem 2 yılda meslek sahibi olup altın bileziğini koluna takıyor, hem okurken çalışıyor, hem de mezun olduktan sonra sektörde istihdam ediliyor. Alanında marka isimlerden biri olan Midpoint restoranlar zinciri ile yaptığımız bu anlaşma hem Yüksekokulumuzun eğitimine, hem de sektöre artı değerler kazandıracaktır.  Midpoint ile yaptığımız bu anlaşma bir ilktir. Diğer programlarımızdaki öğrencilerimiz için de ülkemizin marka kuruluşları ile çözüm ortaklığı anlaşmaları yapmaya devam edeceğiz.”