Onlara kahvaltıyı bu besinlerle sevdirin

Onlara kahvaltıyı bu besinlerle sevdirin
Güncelleme:

Sabah onu uyandır, okula hazırla derken ona ne kahvaltı hazırlayacağım derdi sizi de mi sardı?

LEYDİTÜRK ÖZEL / Sabahları o minik canavları yataktan kaldırmaktı giydirmekti çantasıydı derken ona hem besleyici hem doyurucu bi kahvaltı vermeyi bazen başaramayız. Size vereceğimiz yapması kısa süren 3 basit kahvaltı tarifiyle çocuklarınız da siz de rahat edeceksiniz.

Kolay Fransız Tostu: malzemeleri arasında her zaman evde bulanabilecek ekmek, esmer şeker, yumurta, ve az krema var. kalın ekmek dilimini biraz kızartın, süt, şeker, tereyağ ve yumurtayı çırpın ve ekmeğin üzerine döküp 140 derecede fırında pişirin. daha sonra üzerine az krema 1 kaşık ceviz serpin. evde kremanız kalmadıysa 2-3 çorba kaşığı balı biraz ısıtıp üzerine dökebilirsiniz.
 
Elma-Tarçın Granola: 3 kaşık az yağlı yoğurt üzerine müsli(süpermarketlerde çeşitler mevcut), elma parçası ve az tarçın koyarak çocuğunuza ''dondurma'' niyetine yedirebilirsiniz.
 
Yumurtalı Burrito: bakmayın ''burrito'' dediğimizde bildiğiniz dürüm bu! Her zaman yaptığınız çırpılmış yumurta içine domates ve biraz peynir koyup bu karışımı dürüme sarın. Çocuğunuzun eğlenceli şekilde bu yemeği yemesini ince bir lavaş ile kolaylıkla sağlarısınız.