Amway’den babalara özel bakım seti

Amway’den babalara özel bakım seti

Amway Babalar Günü'nü bu özel ürünlerle kutluyor.

Amway’in erkek cilt bakım ürünleri markası TOLSOM Babalar Günü’nü Tıraş Jeli, Canlandırıcı Tonik ve Nemlendirici Losyondan oluşan özel bakım seti ile kutluyor. Bakımına özen gösteren babalar için mükemmel bir hediye seçeneği olan TOLSOM Babalar Günü Seti % 10 indirimle sunuluyor.

Üç kolay adımda gözle görülebilir sonuçlar sağlayan TOLSOM Cilt Bakım Sistemi bakımına özen gösteren babalar için Babalar Günü’ne özel bir set hazırladı. Temizleme, tıraş ve koruma işlevlerini üstlenen set, TOLSOM Tıraş Jeli, TOLSOM Canlandırıcı Tonik ve TOLSOM Nemlendirici Losyondan oluşuyor.

Ferahlatıcı narenciye kokulu TOLSOM Tıraş Jeli uzun süre kalıcı bir köpüğe dönüşerek tıraş olurken tıraş bıçağının ciltte kolayca ve pürüzsüzce kaymasını sağlıyor ve rahat bir tıraş keyfi sunuyor. İçeriğindeki T-10* Kompleksi ile cildi nemlendiriyor, yumuşatıyor ve pürüzsüz bir hale getiriyor.

TOLSOM Canlandırıcı Tonik tıraştan sonra tahrişi en aza indiriyor ve güne canlı bir şekilde başlamayı sağlıyor. Üstün performansıyla cildin yağ oranını dengeliyor ve her zaman bakımlı bir cilt sunuyor.

Yağsız formülüyle günlük kullanım için uygun olan TOLSOM Nemlendirici Losyon ise kolay emilen yapısıyla cildin esnekliğini geliştiriyor. T-10* Kompleksi cildi yumuşatıyor, düzgünleştiriyor ve nemlendiriyor. Mükemmel bir konfor sağlayan TOLSOM Nemlendirici Losyonun içerdiği SPF 15 ise cildi güneşin zararlarına karşı koruyor ve her zaman daha genç bir görünüm sağlıyor.

Zengin cilt bakım ve renkli kozmetik ürünleriyle güzellik ve bakımına önem veren kadınlar için birçok farklı seçenek sunan Amway, üstün performanslı erkek cilt bakım markası TOLSOM ile  Babalar Günü’nü özel cilt bakım seti ve fiyatlarıyla kutluyor.

TOLSOM Babalar Günü Seti - 112, 12 TL

TOLSOM Tıraş Jeli (Amway)

TOLSOM Canlandırıcı Tonik (Amway)
TOLSOM Yüz İçin Nemlendirici Losyon SPF 15 (Amway)