Babalar Günü hediyeniz Koçtaş'tan

Babalar Günü hediyeniz Koçtaş'tan

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, Babalar Günü’nde babanızı mutlu edecek çok çeşitli hediye alternatifiyle sizleri bekliyor...

Koçtaş mağazalarında evde tamirat yapmaktan zevk alan, hobi sahibi babalar için sınırsız hediye seçeneği uygun fiyat avantajıyla beğeninize sunuluyor. Koçtaş ayrıca bu Babalar Günü’nde en değerli varlığınız babalarınızla keyifli vakit geçirebilmeniz için İstanbul Beylikdüzü, İzmir Mavişehir, Bursa Korupark AVM ve Nilüfer  Carrefour AVM mağazalarında eğlenceli etkinlikler de düzenliyor.

Koçtaş Babalar Günü’nde babasına ne alacağına henüz karar veremeyenler için bir çok hediye alternatifi sunuyor. Örneğin babanız evde ufak tefek tadilat işleriyle vakit geçirmekten zevk alıyorsa, Koçtaş’ta satılan küçük el aletleri sizin için ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Babanıza Koçtaş’tan sadece 3.90 TL’den başlayan fiyatlarla 8 parça maket bıçağı seti, 24.90 TL’ye 50 parça tornavida ve uç seti ya da 59 TL’ye 348 parçadan oluşan PP 500 W darbeli matkap ve 4.8 akülü vidalama seti hediye edebilirsiniz. Babanız mangal tutkunu ise kendisine 26.90 TL’den başlayan fiyatlarla Blooma Kınabalu mangal satın alabilirsiniz. Havaların iyice ısındığı şu günlerde 24,90TL’ye satılan Blyss Renkli Mini Masaüstü Vantilatör’ü alarak babanızı serinletebilirsiniz. 10 cm boyutunda, 5W‘lık renkli masa üstü vantilatörlerinin farklı renk alternatifleri bulunuyor ve USB  veya şebeke kullanım özelliği ile hem bilgisayarda hem de adaptör ile prize takılarak kullanılabiliyor.

İzmir Mavişehir Koçtaş’ta Babalar Günü’ne özel ‘duvar saati yapım atölyesi’

Koçtaş İzmir Mavişehir mağazasında, 16 Haziran tarihinde 14:00-18:00 saatleri arasında çocuklara yönelik olarak Babalar Günü için ‘Duvar Saati Yapım Atölyesi’ organize edecek. Bu etkinlik sayesinde çocuklar hem babalarına kendi elleriyle duvar saati yaparken, zaman kavramını da öğrenmiş olacaklar.

İstanbul Beylikdüzü mağazada Bilgi Çarkı Yarışması

Koçtaş İstanbul Beylikdüzü mağazasında Babalar Günü için 17 Haziran Pazar günü ‘Bilgi Çarkı Yarışması’ düzenleyecek. Beylikdüzü mağazada 14:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek yarışmaya katılanlar Babalar Günü’ne özel sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Koçtaş Bursa’da Korupark AVM ve Nilüfer Carrefour AVM mağazalarında yarışmalar düzenleyecek

Koçtaş Bursa’da Korupark AVM ve Nilüfer Carrefour AVM mağazalarında Babalar Günü için el becerisi üzerine yarış parkurları kuracak. Yarışmalarda vida yerleştirmeden montaja, boyamadan ampül takmaya kadar farklı aktiviteleri en kısa sürede gerçekleştiren babalar sürpriz hediyeler kazanma şansı bulacaklar.