Babalar Günü'nde hediye böyle olur

Babalar Günü'nde hediye böyle olur

Babanıza doğayla iç içe bir hafta sonu tatili armağan etmeye ne dersiniz?

Cevabınız “Evet” ise huzur içinde bir tatil keyfi sürmek isteyenler için babanızın konaklama ücreti Hotel Berke Ranch, tarafından karşılanıyor.

Antalya’ya 50km uzaklıkta nar ve meyve bahçelerinin içinde doğayla başbaşa bir mekanda babanızla birlikte bir haftasonu geçirmek isterseniz  double oda ve minimum 2 gece babanızın konaklama bedelini Hotel Berke Ranch, ücretsiz karşılayarak size ve babanıza sıra dışı bir tatil fırsatı sunuyor.

Babanızı şehir hayatının stresinden kurtarmak ve ona unutamıyacağı farklı bir tatil deneyimi yaşatmak için Hotel Berke Ranch’te mükemmel aktiviteler yer alıyor.

Hotel Berke Ranch’te doğanın huzur veren atmosferinde lezzetli bir köy kahvaltısı yaptıktan sonra orman turlarına ve dağ yürüyüşlerine çıkabilir, binicilik manejimizde babanızla at binerek keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Tüm bu aktivitelerin yanı sıra Hotel Berke Ranch ayrıcalığı ile yeşillikler ve dağlar arasında açık yüzme havuzumuzda keyifle kulaç atabilir, tenis kortlarında ve mini futbol sahasında babanızla spor yapabilirisiniz. Günü tamamlamak için Twin Peaks restaurantımızda Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabilir, Hotel Berke Ranch’te babanızla eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.