Babalar Günü'ne özel..

Babalar Günü'ne özel..

Matraş, Babalar Günü’nde kemer hediye ediyor.

Babaların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Matraş, 8-17 Haziran tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese birbirinden şık deri kemerlerinden bir tane hediye ediyor. Böylece isteyen babasına iki hediye birden verebiliyor ya da babasını çok sevdiği için kendini de ödüllendirebiliyor!

Üstelik Matraş’ın sezon ayakkabılarında %50 indirim fırsatı da devam ediyor.

Deride kalite ustalığın simgesi Matraş, Babalar Günü’nde kemer hediye ediyor. Babaların gönlünde ayrı bir yere sahip olan Matraş, 8-17 Haziran 2012 tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese birbirinden şık deri kemerlerinden bir tane hediye ediyor. Böylece isteyen babasına iki hediye birden verebiliyor ya da babasını çok sevdiği için kendini de ödüllendirebiliyor!

Hediye babanızın ayağına geliyor

Hediyeyi babasının ayağına getirmek isteyenler için Matraş’ın sürprizleri devam ediyor. Matraş’ın sezon ayakkabılarında %50 indirim fırsatı temmuz ayına kadar devam ediyor. Matraş 2012 yaz erkek koleksiyonundaki ayakkabılar, farklı giyim stillerindeki babalara uyum sağlayabilecek bir çizgiye sahip.

Lacivert, krem, kahve tonları ve siyahın hakim olduğu koleksiyondaki Matraşlar, takım elbise altına da, kanvas pantolonla da, yahut bir jean’le de giyilebiliyor. Koleksiyondaki klasik iş ayakkabıları dahi yumuşak tabanları sayesinde babaların gün boyu ayakta kalmasına yardımcı oluyor.

Bağcıklı loafer’ların yanı sıra yaz koleksiyonunun en dikkat çekici yeniliği ise İtalyan mükemmeliyetçiliğini vurgulayan önü püsküllü ve saçaklı modeller. Klasik deri ve rugan modellerde yorumlanan bu stil, ayrıcalıklı görünümüyle babalara ayrı bir çekicilik katıyor.