Babanıza kahvaltıda mutlu bir hediye

Babanıza kahvaltıda mutlu bir hediye

Siemens Ev Aletleri Babalar Günü için özel bir ürünü var.

Siemens Ev Aletleri Babalar Günü için mutluluğu bir gün değil, her gün yaşatacak ideal hediyeyi Sensor for Senses kahvaltı setiyle sunuyor. Siemens Sensor for Senses üçlü kahvaltı seti otomatik aroma sistemi sayesinde evde kahve konforu yaşatan kahve makinesini, özel ısı dağılımı sistemi ile ekmekleri nar gibi kızartan ekmek kızartma makinesi ve farklı dereceleri seçme imkanı sunarak en lezzetli çayların hazırlanmasını sağlayan su ısıtıcıyı bir araya getiriyor.

Siemens Ev Aletleri’nin hayata konfor ve renk katan küçük ev aletlerinden Siemens Sensor for Senses üçlü kahvaltı seti, Babalar Günü’nün ideal hediye seçenekleri arasında dikkat çekiyor. Sensor for Senses babalarını bir gün değil, her gün  mutlu etmek isteyenlerin tercihi olacak. Güne muhteşem bir kahvaltı ile güzel başlangıç için her detayı düşünen Siemens Ev Aletleri kahvaltı setinde, her biri ileri teknoloji ve estetik tasarım anlayışını yansıtan kahve makinesi, su ısıtıcısı ve ekmek kızartma makinesini bir arada sunuyor.

Kahve keyfinden ödün vermeyenler için...

Siemens Sensor ve Senses kahvaltı setinin en dikkat çekici üyesi, otomatik aroma sistemi ile su ve kahve arasında denge sağlayan, damıtma süresini ayarlayan Siemens TC80104 kahve makinesi. Siemens TC80104, mükemmel kahve aroması için kahvenin damıtılması ve sıcak tutulması için gereken ısıları ayrı ayrı ayarlıyor, bunun için iki farklı ısı seçeneği sunuyor. 10- 15 fincan kapasiteli kahve makinesi, 1160 watt’lık güçlü bir performansa sahip. İki saat sonra otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan makine,  “drip-stop” damlama emniyeti, çıkarılabilir kahve filtresi ve kablo saklama fonksiyonu ile kullanım kolaylığını artırıyor.

Babalar kolay hazırlanan lezzetli çaylara bayılacak

Siemens Sensor for Senses kahvaltı serisinin diğer üyesi Siemens TW86104 su ısıtıcı, 1.5 litre su kapasitesine ve 2400 watt güce sahip. Isıtıcının en önemli özelliğini farklı derecelerde suyu ısıtma ve 30 dakika boyunca seçilen ısıda sıcak tutma özelliği oluşturuyor. Su Siemens TW86104’de beyaz çay için 70°C, yeşil çay için 80°C, nescafe için 90°C ve Türk çayı için 100°C’de ısıtılabiliyor. Böylelikle Siemens TW86104’de hazırlanan içeceklerin aroması en üste düzeyde alınabiliyor. 360° dönebilen alt tabanı, tek dokunuşla kolayca açılabilen kapağı, çıkarılabilen çelik kireç filtresi ve kablo dolama yeri önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. Otomatik kapanma özelliği, çalışırken devreye giren gizli kapak, aşırı ısınma emniyeti gibi özellikleri, Siemens TW86104 su ısıtıcının güvenlik donanımları arasında yer alıyor. Gizli rezistanlı paslanmaz çelik zemini Siemens’in su ısıtıcısının ömrünü uzatırken, çift taraflı su seviye göstergesi hem kullanım kolaylığı sunuyor, hem de aletin estetik görünümünü tamamlıyor.

Nar gibi kızarmış ekmek kokusu özlemine son

Siemens Sensor for Senses kahvaltı setinin son üyesi Siemens TT86104 ekmek kızartma makinesi de, gelişmiş ısı dağılımı teknolojisi "Mirror Heating” sayesinde ekmeklerin eşit olarak kızarmasını sağlıyor. “AutoHeat Control” ile birden fazla kızartma işleminde ısı otomatik olarak ayarlanabiliyor. İki dilim tost ekmeği kapasiteli Siemens TT86104, “cool-touch” el yakmayan dış gövdesi, otomatik kapanma özelliği ile güvenli bir kullanım sunuyor. Çıkartılabilen paslanmaz çelik teli ile 860 watt güçle çalışan ekmek kızartma makinesinin kullanım kolaylığını artıran özellikleri arasında tekrar ısıtma, hafıza fonksiyonları için dijital gösterge, buz çözme özelliği, iptal tuşu, otomatik ortalama özelliği, kırıntı çekmecesi ile kablo dolama yeri bulunuyor. Makine, “Hi-lift” fonksiyonu ile kızartma sonunda ekmek dilimlerinin rahatça alınmasını sağlıyor.