Belki de babanız için en uygun hediye

Belki de babanız için en uygun hediye

Dockers Khaki Günleri, 1-17 Haziran arasında her 300 TL’lik alışverişe anında 100 TL indirim avantajı sunuyor.

Mağaza dolaşma zahmetine katlanmadan gardırobunu yenilemek… İşte stil sahibi ve rahatına düşkün babaların en çok sevineceği hediye bu olmalı. 

Fit gösteren Alpha Khaki’ler, eskidikçe mükemmelleşen Ultimate Chino’lar, popüler kargo pantolonlar, çift taraflı giyilebilen şortlar ve daha pek çok çeşit Dockers®’ta babanızı bekliyor.

Dockers®’ta Khaki Günleri başlıyor. İyi görünmekten keyif alan ancak alışveriş yapmaktan pek de hoşlanmayan babalar için büyük gün yaklaşıyor.

Babalar Günü’nde stiline ve rahatına düşkün babalardan tam not alacak hediye seçenekleri için ilk uğramanız gereken adreslerden biri de Dockers®. Üstelik Dockers®, 1-17 Haziran tarihleri arasında Khaki Günleri düzenliyor ve her 300 TL’lik alışverişe 100 TL anında indirim avantajı sunuyor. Dockers® Khaki Günleri, babanızı baştan aşağı donatmak için iyi bir fırsat.

Dockers® Alpha Khaki’lerle babalara daha fit bir görünüm

Pek çok marka erkekler için ya çok dar ya da fazla bol gelen kalıplar sunuyor. Dockers® Alpha Khaki’ler ise ‘o’ kritik dengeyi yakalayarak daha genç, daha fit ve daha trendy bir görünüm çiziyor. Babanız için yeni sezona özgü parlak ateş, canlı saks mavisi, koyu turkuvaz yeşili gibi cesur renklerin yanı sıra bej, kahve, yeşil ve gri tonlarını da tercih edebilirsiniz. Dockers® Alpha Khaki’nin yanında tuzlu suda yıkanmış görünümlü bir polo gömlekle hediye paketinizi tamamlayabilirsiniz.

Slim- fit Dockers® Ultimate Chino’lar eskidikçe daha da mükemmelleşiyor

Yıkanmış görünümlü mineral tonlardaki geniş renk paleti ile sunulan Dockers® Ultimate Chino’lar babaların gardıroplarına yaza özgü fresh bir soluk getiriyor. Popülerliğini koruyan Cargo pantolonlar ise bu sezon farklı kalıplar ve yıkamalarla karşımıza çıkıyor.

Çift taraflı giyilebilen şort

Dockers®’ın çift taraflı giyilebilen şortu sayesinde babanıza tek bir şort alarak onu iki ayrı şort almış gibi sevindirebilirsiniz. Bu pratik şortun tek tarafı orijinal krem khaki renginde, diğer tarafı ise kareli. Dockers®’ta Khaki şortların yanı sıra farklı kumaş alternatifleri, bol cepli kargo modeller, kareli ve düz modeller, kısa ve uzun boylarda ve farklı renk alternatifleriyle sunuluyor.

Dockers® İlkbahar Yaz 2012 trendleri

Dockers® markası yeni kesim ve yıkamalarla khaki pantolonlardaki liderliğini sürdürüyor. Pantolonlarda slim fit trendi 2012’de de devam ediyor. Tişörtlerde ise trend okları basit tasarımları işaret ediyor. Grafik desenler modern bir görünüm sunuyor. Polo gömleklerde kalın çizgilerin hakimiyeti devam ederken, yıkamalı poplin gömlekler hem kısa hem de uzun kollu modellerle geri dönüyor.