Boybeyi'nden babalara ayrıcalıklı hediyeler

Boybeyi'nden babalara ayrıcalıklı hediyeler

Boybeyi Mücevher’den babalara prestij kazandıran kol ve gömlek düğmeleri...

Boybeyi, değerli mücevherleri babanızın beğenisini kazanacak tasarımlarını ve ince el işçiliğiyle buluşturdu ve Babalar Günü’ne özel bir koleksiyonla karşımıza çıktı. Bu özel koleksiyondaki göz alıcı kol düğmeleri ve düğmelikler ile detaylarda fark yaratmayı seven babanıza stil sahibi bir dokunuş armağan edebilirsiniz. Elmas ve pırlanta cazibesinin, altının zarafetiyle tamamlandığı benzersiz tasarımlarla babanız, stilini zevk sahibi bir dokunuşla tamamlayacak. Şıklığını detaylarla zenginleştirmeyi seven babalar bu koleksiyonu çok tutacak.

Şahin pençesinin betimlendiği seçkin kol düğmeleri ile babanız nitelikli ve yenilikçi bir tasarımın keyfini çıkarırken, elmas kol düğmeleri her zamanki klasik şıklığına imza atacak.

Ayrıca, babanızın gömleklerini ışıltılı bir şekilde tamamlayacak olan beyaz ya da sarı altın gömlek düğmelikleri de Boybeyi’nin Babalar Günü alternatifleri arasında. Dilerseniz bu düğmelikleri sadece kişiye özel farklı bir tasarım ile kişiselleştirebilirsiniz.

Boybeyi’nin elmas, pırlanta, altın ve yarı değerli taşları usta ve detaylı el işçiliğiyle birer sanat eserine dönüştürdüğü bu değerli kol ve gömlek düğmeleri erkeklere son derece etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Kapalıçarşı geleneğini sürdüren Boybeyi, her bir mücevheri kendi tasarlıyor ve her tasarımdan sınırlı sayıda üretiliyor. Boybeyi’nin mücevherleri farklı şeyler arayan, seçici ve mücevhere bir sanat eseri olarak bakan kişilerin beğenisini topluyor.