Dermalogica’dan babalara özel hediye seçenekleri

Dermalogica’dan babalara özel hediye seçenekleri

Dermalogica’nın Tıraş Sistemi’nde babanıza hediye edebileceğiniz, cilt sağlığı odaklı ve tıraşı bir keyif haline getiren alternatifler bulmanız mümkün.

Dermalogica’nın erkek cildinin farklılığını ön planda tutarak, tıraş için özel olarak geliştirdiği seri, tıraşı tüm babalar için bir keyif haline getiriyor. Dermalogica Tıraş Serisinde bulunan tıraş öncesi, tıraş ve tıraş sonrası ürünleriyle, babalara sağlıklı bir cilt hediye etmek mümkün oluyor.

Dermalogica Tıraş Serisi’ndeki tıraş öncesi ürünleri, cilt yüzeyindeki bakterileri ve yağları yok etmeye yardımcı olurken, tıraş bıçağına ilave bir koruma sağlayıp sakalı yumuşatarak tıraşa hazırlık yapıyor. Tıraş ürünleri cildi yumuşatırken, cildin doğal nem bariyerini koruyor. Kolay tıraş sağlayarak tıraş tahrişinin ve tıraş batıklarının oluşumunu engelliyor. Tıraş sonrası ürünlerinin uygulanması; kuruluğu, kaşıntıyı, kızarıklığı, tıraşla oluşan sivilcelenmeyi ve UV ışınlarının neden olduğu cilt yaşlanmasının hasarlarını azaltmaya yardımcı oluyor, cildi ferahlatıp sakinleştiriyor.

Sağlıklı bir cilt için Dermalogica; tıraş serisindeki 8 farklı ürünüyle babaların cildine hak ettiği değeri veriyor.

Dermalogica Tıraş Sistemi Ürünleri

Clean Bar:

Dermalogica temizleyicisi performansında sabunsuz kalıp temizleyici. Cildin doğal nem bariyerini aşındırmadan Lavanta,Yulaf ile yüzeydeki aşırı yağı ve birikimleri giderir. Yüz ve vücut temizliği için kullanılır.Suni renklendirici ve koku içermez.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:86 TL 142 gr

Daily Clean Scrub:

Daha yakın tıraş için ciltten kılları kaldırırken batıkların oluşmasını engelleyen peeling. Tıraş öncesi cildi temizlemek ve özellikle kılları kaldırarak ve batıkları engellemek için kullanılır.Kıl dönmelerini azaltan eksfoliasyon özelliği ile daha temiz görünümlü bir cilt sağlar.Tıraşın temel problemlerine  çözüm sunarak , tahriş ve kızarıklıkları engeller.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:93 TL 120 ml.

Pre-Shave Guard

Cildi tahriş eden ve kurutan yüksek alkali içerikler içermeden, sakalı yumuşatarak sert ve kalın sakallar için tıraşa ekstra hazırlık sağlar. Pre-Shave Guard içerdiği kafuru mentol ve bitkisel özler ile tıraş tahrişlerini ve tıraştan kaynaklanan sivilceleri azaltmaya yardımcı olarak cildi tıraşa hazırlar ve korur. Soothing Shave Cream öncesinde kullanılmalıdır. Suni renklendirici ve koku içermez.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:98 TL 170 gr

Invigorating Shave Gel

Maksimum rahatlık sağlayan ,yatıştırıcı, serinletici ve yumuşatıcı tıraş jeli.Şeffaf formül tıraş olunacak alanlarda  optimum görünümü sağlar.Çay Ağacı,Buğday tohumu  acısız tıraş için tahrişi engellerken kızarıklığı yatıştırır.Antiseptik bitki özleri cildi korur.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 69 TL 180 ml

Soothing Shave Cream

Ultra-kaygınlaştıcı tıraş kremi, cildi hassaslaştırmadan yakın tıraş sağlar. Sakinleştirici Aloe Vera Yaprak Suyu ve Pantenol (Pro-Vitamin B5) cildin tıraş sonrası kendini toparlamasına yardıncı olur.E Vitamini ve Mürver Ağacı Özü yaşlanmaya neden olan serbest radikallere karşı cildi  korumaya ve yumuşatmaya yardımcı olur.
Suni renklendirici ve koku içermez

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:69 TL 180 ml

Close Shave Oil

Tıraşta ultra kayganlık ve yumuşaklık sağlayıcı bitkisel yağ. Tıraş bıçağının ciltte kesik ve çizik oluşturmasını engeller. İster tek başına ister diğer tıraş ürünlerini içine katarak kullanılır. Tıraş bıçağı ile cilt arasında bir koruyucu yastık  görevi görür. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı: 78 TL 30gr.

Post Shave Balm,

Tıraş sırasında oluşan kızarıklık ve tahrişi engelleyici bakım kremi. Yağsız formül kolay emilerek cildi rahatlatır, nemlendirir. Kıl dönmesini kontrol eden tıraş sonrası balm, Pantenol ,Aloe,Meyankökü ile tıraş sonrası ciltte iyileşmeyi hızlandırır. Tüm cilt tipleri, özellikle yağlı ciltler, kıl dönmesi ve hassasiyete eğilimli ciltler için, uygundur.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:108 TL 50gr.

Daily Defense Block spf15

Hafif yapılı ,cilt yaşlanmasına neden olan UV ışınlarına karşı koruma sağlayan güneş filtreli nemlendirici. Formülündeki içerikler ile cildin koruyucu tabakasını güçlendirirken iyileşmesini sağlar.Üzümçekirdeği, Vitamin E ve C ,cilt yaşlanmasına karşı savunmayı artırır.Dermalogica’ya özel  UV akıllı kapsül teknolojisi ile güneş ışınlarından korunma sağlar. Tüm cilt tipleri, özellikle kuru ciltler için uygundur.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:150TL 100gr.