Grundig’den teknoloji meraklısı babalara

Grundig’den teknoloji meraklısı babalara

Grundig, teknolojiyle yakından ilgilenen babalar için son derece ideal hediye seçenekleri sunuyor.

Notebooktan dijital video kameraya, su altında çalışabilen MP3 çalardan hoparlöre kadar birçok alternatif babanızı bekliyor.

Grundig GNB 1560 Notebook

Grundig netbook farklı tasarımı ve performansı ile babanız için son derece ideal bir seçenek olacak. Intel Core İ3 işlemcisi, Windows 7 Home Premium işletim sistemi ile internete rahatlıkla bağlanan ürün sayesinde babanız her ortamda çalışabilmenin tadını çıkaracak. Grundig notebook  şık tasarımı, Bluetooth ve DVD yazıcı özellikleri ile babanızın seveceği bir hediye olacak.

Ürün Fiyatı: GNB 1560 - 1299 TL.

Grundig Dijital Video Kamera / GVC 210

Babanızla geçireceğiniz güzel anları kalıcı kılmanın en kolay yolunu Grundig sunuyor. Türkçe OSD menü, 3’’ Dokumatik LCD ekran, 5 MP CMOS Sensör ve HD (yüksek çözünürlüklü) video kaydı ile Grundig dijital video kamera mükemmel bir hediye seçeneği. 5x optik yakınlaştırma ve 4x dijital yakınlaştırma özelliği bulunan bu ürün SDHC hafıza kartı desteği de sunuyor. Son derece hafif olan Grundig Dijital Video Kamera, videoları YouTube’a yükleme desteği ile de babanızın sevdikleriyle yaşadığı keyifli anları paylaşmasını sağlıyor. Babalar gününe özel fiyatıyla kaçırılmayacak bir alternatif.

Ürün Fiyatı: 245 TL (Babalar Günü’ne özel fiyat)

Grundig MPaxx 928 Hydrox

Üç metreye kadar dalışlarda müzik dinlenebilen MPaxx 928 Hydrox su geçirmez MP3 çalar babanız için harika bir seçenek. Ürünle birlikte temin edilen su geçirmez kulaklıklar da su altında mükemmel ses kalitesini garanti ediyor. Su mavisi renginde olan ince tasarımlı bu şık MP3 çalar denizde, havuzda ve hatta banyoda bile babanızın en yakın arkadaşı olacak. Hydrox ile birlikte kullanıcılar, ürüne uyumlu bir deniz gözlüğünün de sahibi oluyor. Hydrox’a 2 GB dahili belleği sayesinde, MP3 ve WMA formatında 500'e kadar parça yüklenebiliyor.

Kompakt biçimi, Hydrox'u koşu, yüzme ve sörf gibi her türlü spor aktivitesi için mükemmel bir müzik arkadaşı haline getiriyor. Bikini veya şort giyildiğinde MP3 çalar, neopren bandıyla kolayca kola takılabiliyor ve kumsalda rahatlıkla hareket edilebiliyor.

Ürün Fiyatı: 111 TL

Grundig Audiorama 9000 Hoparlör

Müzik tutkunu babalar için ideal bir hediye alternatifi olan ürünün temel özellikleri arasında, özel klasik ve konsept tasarımı, kaliteli ses performansı (alışılmışın aksine 360 derece çevresel ses kalitesi) ve beraber satıldığı Ovation 3 Hi-Fi sistemi ile Radyo/CD’den USB’ye kayıt özelliği yer alıyor. Hem siyah hem de beyaz versiyonları bulunan Audiorama 9000 yepyeni bir ses deneyimi için en üstün teknolojiyle donatıldı. Audiorama 9000 şasenin yuvaya en iyi şekilde oturması için yatay düzlemde hafif eliptik bir biçime sahip. İki orta düzeyli derin şasi ve hiperbolik olarak saptırılmış bir tiz sistemiyle 360 derecede %100 yayılmayı mümkün kılan ürün benzersiz bir çevresel ses düzeni sağlıyor. 360 derece ses ile bu hoparlörleri evin istediğiniz bölgesine yerleştirme lüksüne sahipsiniz.

Set Ürün Fiyatı: 2766 TL(2 hoparlör ve destek ayakları, CDS8120 ve destek ayağı)

Grundig GSC-530 Fotoğraf makinesi

Siyah, mor ve sarı renk seçenekleri bulunan Grundig GSC-530 fotoğraf makinesi diğer bir hediye seçeneği. 16 mega piksel çözünürlüğe sahip olan ve HD video kaydı da yapan ürün yüz ve gülümseme algılama özelliğine sahip. Kırmızı göz düzeltme, titreşim engelleme, dijital sabitleyici gibi özellikleri de bulunan Grundig GSC-530 fotoğraf makinesi fotoğrafları görüntülemek için slayt gösterisi özelliği de sunuyor. Ayrıca kaydedilen görüntüleri bilgisayara aktarmak için USB bağlantı noktasına da sahip.

Ürün Fiyatı: 249 TL