Doğuma hazırlanmak için harika bir yol !

Doğuma hazırlanmak için harika bir yol !
Güncelleme:

Yoga ve nefes egzersizleri ile derin gevşemeyi öğrenen anne çok daha rahat bir doğum geçiriyor.

Sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik geçirmek, ruhsal, fiziksel olarak rahatlamak, gevşemek ve form tutmak için hamileyken annenin kendine verebileceği en güzel hediye’’ Hamile Yogası’’…
Hamile Yogası; anneye bebekle doğum öncesi iletişim kurmayı öğretirken,  ruhen ve bedenen anneyi doğuma hazırlayarak yeni ebeveyn olma stresini de azaltmasına yardımcı oluyor.

Hamile Yogası Eğitmeni Zeynep Gözübüyük  Hamile Yogası için; ‘’Egzersizlerle kan dolaşımını artırarak bebeğin daha iyi beslenmesini ve gelişmesini sağlıyor. Büyüyen karınla değişen vücuda esneklik kazandıran hamile yogası, annenin daha az ağrılı ve krampsız bir hamilelik  dönemi geçirmesine yardımcı oluyor.  Yoga ve nefes egzersizleri ile derin gevşemeyi öğrenen anne böylece çok daha rahat bir doğum geçiriyor.’’diyor.

Tüm hamilelerin faydalanması için markaların ve hastanelerin desteğiyle, İstanbul’un çeşitli noktalarında ücretsiz hamile yogası seansları düzenleyen Zeynep Gözübüyük, kişinin sadece kendine ve bebeğine ayıracağı bu saatlerin hem bedenine, hem ruhuna hem de bebeğine çok iyi geleceğini belirtiyor. İster normal ister sezaryen doğum planlansın, hamile yogasını sağlıklı ve keyifli bir hamilelik süreci geçirmek için üçüncü aydan sonra haftada en az 2 kez öneriyor.

Doğum öncesi yoga derslerinde hamile bir topluluğun parçası olmak, başkalarıyla aynı duyguları paylaşmak ve olumlu, destekleyici bir ortamda bulunmanın  motivasyonu artırdığını vurgulayan Zeynep Gözübüyük,  bu stresli, hassas ve heyecanlı dönemi mümkün olduğunca sakin, ağrısız ve nefes farkındalığıyla bol oksijenli geçirmenin önemine dikkat çekiyor.

Zeynep’le Hamile Yogası programı:

Her Pazartesi saat 11.00’de Kadıköy Acıbadem Hastanesi – Ebebek sponsorluğunda - ücretsiz
Her Salı saat 11.00’de İstanbul Doğum Akademisi – Aisha Aromaterapi sponsorluğunda - ücretsiz
Her Salı ve Perşembe saat 18.30′da Maslak Acıbadem Hastanesi - ücretli
Her Çarşamba saat 11.30’da Trump Towers – Ebebek ve Philips Avent sponsorluğunda - ücretsiz
Her Çarşamba saat 14.00’de Forum Marmara – Ebebek ve Philips Avent sponsorluğunda - ücretsiz

Her Cumartesi saat 12.30’da Fulya Acıbadem Hastanesi’nde ücretsiz olarak gerçekleşiyor