Emzirme minderiyle anneler artık çok mutlu

Emzirme minderiyle anneler artık çok mutlu
Güncelleme:

Annelerin bebeklerini emzirme sırasında vücutlarında oluşan ağrıların verdiği rahatsızlık artık bir eziyet olmaktan çıkıyor.

BabyNEO emzirme minderiyle anneler bebeklerini rahatlıkla emzirebiliyor. Yüzde 100 organik pamuk interlok kumaştan üretilen minder, emzirme sırasında yaşanan sorunları en az seviyeye indiriyor.

BabyNEO’nun anne ve beklerin rahatlığını düşünerek tasarladığı organik emzirme minderi, anne adaylarının emzirme sırasında destek alacağı bir yardımcı oluyor. BabyNEO emzirme minderi vücuda uyumlu yapısıyla ağrıların ve sancıların oluşmasına engel oluyor. Bebeklerin rahat bir şekilde uyurken iyi beslenmelerini sağlıyor. BabyNEO emzirme minderi, bebeğin emzirme veya biberon ile beslenmesinde hem anneye hemde bebeğe konforlu ve rahat bir ortam sunuyor.

İç minderi, İngiliz standartlarına uygun yanmaz elyaftan tasarlanan organik emzirme minderinin kılıfı,  yüzde 100 organik pamuk interlok kumaştan üretiliyor. Bu sayede annenin emzirme sırasında bel ve sırt ağrıları gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalini azaltıyor. Dolgulu ve yumuşak olan organik emzirme minderi, hem bebeğin hem de annenin rahat etmesini sağlarken, annelere ve bebeklere uygun bir emzirme pozisyonu sunuyor.

BabyNEO markalı ürünler tüm Türkiye çapında bebek mağaza zincirlerinde (E-Bebek) organik mağazalarında, bebek mağazalarında ve internet üzerinden satışa sunulmakta.