Hastane odasına girebilen tek çiçek

Hastane odasına girebilen tek çiçek
Güncelleme:

Baby Corner, yeni doğan bir bebeğe ne hediye alacağım derdine son veriyor.

Baby Corner ‘ ın anne hassasiyetinde hazırlanmış bir birinden renkli ve yaratıcı ürünleri, kalitesi ve kullanım rahatlığı ile Türkiye’ nin tercih edilen bebek giysileri arasına iddalı bir giriş yaptı…

Hastane Odasına Girebilen Tek Çiçek

Baby Corner, tasarladığı birbirinden eğlenceli ürünlerle yeni doğan bir bebeğe ne hediye alacağım derdine son veriyor. Yeni doğum yapmış bir annenin odasına alınmayan, çöpe atılan çiçeklerden ilham alan girişimci bir annenin hassasiyeti ile hazırlanmış, üretimden – paketlemeye her aşaması titizlikle ele alınmış ürünler şıklığı ile de dikkat çekiyor.

Markanın en dikkat çeken ve iddalı ürünü Bebek Buketi; bebeğin odasına girebilen alerjik olmayan tek çiçek olma özelliğini taşıyor. Bebek Buketi’ nde her çiçek bir kıyafet… 3 – 6 aylık bebeklerin kullanımı için tasarlanmış olan Buket ;  %100 pamuklu badiler, önlük, şapka, havlu ve çorapların çiçek formunda sunumu ile hazırlanıyor.

Ayrıca , Baby Corner  ürün yelpazesinde bodylerden oluşan Cup Cakeler, Çoraplardan oluşan Dondurmalar yada bezlerden oluşan Pastalar, neşeli donlar gibi renkli ve şaşırtıcı alternatifleri ile hediye arayışına benzersiz çözümler sunuyor.

Hijyen ve Kalite Bir Arada

Baby Corner’ ın kurucusu ve marka annesi Özge Filibelli, ürün özelliklerine karar verirken anne hassasiyetiyle hareket ettiklerini ve bebeklerin sağlığının, rahatlığının ve hijyeninin her şeyden önce geldiğini vurguluyor. Baby Corner’ ı farklı kılan en önemli özellik; Oeko-Tex kalite belgesine sahip olmasıdır. Zararlı maddelere ve kimyasallara karşı test edilip onaylanmış ürünler sadece el emeği ile hazırlanıp annelerin beğenisine sunuluyor.

Güvenli ve Hızlı Teslimat

Baby Corner ürünlerine Türkiye’nin her yeriden aynı gün kargo çözümü ile www.babycorner.com.tr adresinden ya da ebebek.com, hepsiburada.com, ciceksepeti.com, morhipo.com, n11.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca İstanbul Ataşehir Brandium’daki, Bursa Korupark’taki ya da Kayseri Mustafa Şimşek Caddesindeki şubelerine uğrayarak da ürünleri görebilirsiniz.