Yazın hamile kalmanın avantajları

Yazın hamile kalmanın avantajları
Güncelleme:

Aşırı sıcaklarda hamile kalmak zor olsa da avantajları da bir o kadar fazla...

Yaz aylarında hamile olduğunuzda "eyvah sıcaklarda ne yapacaksın" sözleriyle karşılaşmanız kaçınılmazdır.

Gerçekten de sıcak yaz günlerinde her gün ağırlaşan bir karın ile dolaşmak oldukça zor olabilir. Bununla birlikte hamileliğin bazı zorluklarıyla yaz günlerinde baş etmek daha kolaydır. İşte size yaz hamilelerinin en büyük 8 avantajı….

1- Şişen ayaklar ve ayak bilekleri kışlık ayakkabıların ve botların içine mahkum olmak zorunda değildir. Terliklerle, rahat babetlerle yaz boyunca rahat rahat dolaşabilirsiniz.

2- Her yaz olduğu gibi bu yaz kilo telaşına düşmenize gerek yoktur. Kış boyunca alınan ekstra kiloları vermek için çaba harcamak zorunda değilsiniz.

Siz artık iki canlısınız ve fit görünmek zorunda değilsiniz. Kilolarınızın canınızı sıkmayacağı keyifli bir yaza merhaba demeye hazırlanın.

3- Hamilelik süresince uyku sorunu çekmeniz, geceleri sık sık uyanmanız olağan bir durumdur.

4- Sıcak yaz günleri ve tatiller insanı tembelliğe sevkedebilir. Sık sık kısa şekerlemeler yapma fırsatı bulabilirsiniz. Sizi hem dinlendirir hem de ilerleyen günlerdeki yoğun günlere sizi hazırlayacaktır.

5- Evde, iş yerinde, restaurantlarda en rahat ve en serin bölgedeki koltukları kapmak sizin en doğal hakkınız olacaktır. Hamile olmanın avantajlarından yaz boyunca faydalanabilirsiniz.

6- Canınız dondurma çektiğinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ya da akşam yemeği farketmeksizin yiyebilirsiniz.

Kaçamaklar sırasında çevredeki meraklı bakışlarla karşılaştığınızda önce sıcak havaları suçlayabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde buzdolabını karıştırırken yakalanırsanız bu da bir suç olmayacaktır.

7- Yaz boyunca rengarenk, bol, tiril tiril elbiseler giyebilirsiniz. Büyüyen göbeğinizle paltolarınıza giymek için çaba sarfetmenize gerek olmadan rahat rahat gezebilirsiniz.

8- Kış boyunca kilo aldıysanız bikini giyerken göbeğinizi içeri çekerek dolaşmak sizin için kaçınılmazdır. Yaz boyunca hamileliğiniz sayesinde göbeğinizi içeri çekmeden mayo bikini giyme keyfini yaşayabilirsiniz.

Yaz aylarında hamile olmanın zorluklarının yanı sıra ayrı bir keyfi vardır. Sıcak havalara farklı bir açıdan bakarak olumlu düşünüp avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Msn