2013 kışının trend rengi: Zümrüt yeşili

2013 kışının trend rengi: Zümrüt yeşili
Güncelleme:

Dekorasyon uzmanları, sonbahar hüznünü zümrüt yeşili ile yok edebileceğinizi söylüyor...

Yaz mevsiminin huzur veren enerjisi artık bizlere veda etti. Sonbaharın kapıları ise çoktan aralandı. Mevsim geçişlerinin genellikle insanlarda durgunluk yarattığını artık hepimiz biliyoruz. Evmambo dekorasyon uzmanları, geçişin verdiği psikolojik etkileri evde yenilemeye giderek aşmak mümkün diyor. Bu noktada sonbahar ritmine ayak uydurma gerekliliğini unutmamamız gerekiyor.

İnsanlar üzerinde oluşan psikolojik durgunlukları aşmanın en önemli silahı, ev dekorasyonunda bilinçli yeniliktir. Yenilikte bilinci yakalamanın yolu ise, mevsimin ön plandaki tonlarına hâkim olmaktan geçiyor.

Ev dekorasyonunda sonbahar geçişinin olumsuz etkilerini atma noktasında sezon trendlerine dikkat etmelisiniz. Zümrüt yeşili, en parıltılı ve pozitif yeşil tonudur. Bu sene evinize canlılık katmak istiyorsanız bu renk tonlarında eşyalar kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Yeşilin en şık ve ev dekorasyonuna en çok yakışan tonu olan zümrüt yeşilinin göz alıcı parıltısı yenilenmeyi, canlılığı, umudu ve gençliği çağrıştırıyor.

Bu rengi evinizin dekorasyonundaki en etkili kullanacağınız alanlar ise;

Zümrüt yeşilini en iyi yansıtan eşyalarınız kuşkusuz ki, koltuk takımı ve berjerleriniz olacaktır. Koltuk takımı ve berjerlerinizde zümrüt yeşilinin pastel halini kullanmanız, evinize katacağınız şıklığı da katlayarak arttıracaktır. Bunun yanı sıra kanvas tablolarınızdaki doğa manzaraları, biblolarınız ve vazolarınız zümrüt yeşilinin enerjisini yansıtma açısından oldukça etkili. Eğer sonbaharın durgunluğunu atma konusunda kararlı iseniz, zümrüt yeşili ağırlıklı bir ev ortamı, sizin için en etkili reçete olacaktır.

HT Hayat