2013 ofis mobilya trendleri

2013 ofis mobilya trendleri
Güncelleme:

2013 yılına birbirinden şık, modern, tarz bu mobilyalar damgasını vuracak.

Officexpo Fuarı’na birbirinden şık, sade, sağlık ve yeşil ekonomi dostu, kullanım esnekliği ve kişiselleştirmeye uygun tasarlanmış mobilyalar damgasını vuracak.

Ofis mobilyaları sektörünün tasarımcısından üreticisine kadar bütün bileşenlerini aynı çatı altında buluşturan “Officexpo - Ofis Mobilyaları Fuarı”, 29 Ocak - 02 Şubat 2013 tarihleri arasında CNR EXPO -İstanbul Fuar Merkezi’ nde düzenlenecek.

Ofis mobilyası sektöründe “Türk tasarımı” olgusunu dünyaya taşımak misyonuyla hareket eden sektör, Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere, AB ve Ortadoğu Ülkeleri ile ticari ilişkilerini her geçen gün geliştiriyor. Sektör, yüzde 100 kendi tasarımı olan ürünlerle dünyada söz sahibi bir marka haline dönüşmeyi hedefliyor.

Fuarda sergilenecek mobilyalarda şıklık, fonksiyonellik, tasarım, ergonomi ve ekonomi temel unsurlar olacak.

Son yıllarda dünyada yaşanan teknoloji ve sanayideki gelişmelere paralel olarak Türk mobilya sektörü de yeniden konumlanıyor. Ofis mobilyalarında 2013 yılına sadelik, kullanım esnekliği ve kişiselleştirmeye uygun yapılar ön plana çıkıyor. Ofis mobilyalarında renklerde de trend çok hızlı değişiyor.