8 dekorasyon hatası

8 dekorasyon hatası
Güncelleme:

Çoğumuzun dikkat etmediği veya göz ardı ettiği haraketler evinizin kötü gözükmesine sebep oluyor.

LEYDİTÜRK.COM ÖZEL / Herkesin gözünde kendi evi güzeldir fakat yapılmaması gereken 8 dekorasyon hatasını biliyor musunuz? Eminiz siz de bunlardan birini veya birkaçını bilmeden yapıyorsunuzdur.

- Evin girişi karışık olmasın daima az obje kullanın. Bu sizin psikolojinizi bile etkileyecektir.

- Kabloları birbirinden ayırmadan çirkin şekilde ortada bırakmak eve karman çorman hava verir ve bu kötüdür.

- Çok fazla resim çerçevesi koyulması gözleri yorar. Bunun yerine fotoğraf albümleri oluşturun ve dekorasyon malzemesi olarak kullanın.

- Birbiriyle çelişen dizayn güzeldir fakat Norveç’te yaşayıp evin içini Hawaii tarzı döşerseniz bu yanlıştır ve sırıtabilir.

- Sevmediğiniz eşyaları evde tutarsanız bu gözünüze batar. Yaşadığınız yerin patronu sizsiniz, hangi eşyanın evde olacağı konusunda rahat olun.

- Bunlara bağlı olarak sizi yansıtmayan ağır dizaynlardan kaçının. Tek renk bir ev içinizi karartacaktır.

- Rahatsız yemek sandalyeleri insana acı verir. Yemek yerken rahatça oturmalısınız. Kullanış ve görünüş arasındaki çizgiyi belirlerken hayatın gerçeklerini unutmayın.

- Sahip olduğunuz alana sığmayan fazla gelen kanepe vb. eşyaları kullanmak yanlıştır. Siz siz olun kendinize dolaşma alanı sağlayan ev eşyaları seçin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan bu haberin tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilse dahi bu haber kullanılamaz. Kullanım ihlallerinde Haber3 Yayın Grubu yasal haklarını saklı tutar.