Banyonuzu güzelleştirmek için 4 öneri

Banyonuzu güzelleştirmek için 4 öneri
Güncelleme:

Pratik dekorasyon fikirleriyle banyonuzu güzelleştirebilirsiniz.

 Banyo evin sıkça kullanılan alanlarından biridir. Bu sebeple yapacağınız masrafın da ödüllerini toplayacağınıza hiç kuşku yok. Banyonuzun planını değiştirebilir, dekorasyonunu yeniden tasarlayabilir, çok daha pahalı olmayan seçimler ve pratik dekorasyon fikirleriyle banyonuzu güzelleştirebilirsiniz.

1 - Zemin ve duvar gibi ana dekoratif unsurlarda açık tonları tercih edin. Böylece eskimeyen bir görünüm yaratabilir; iki yılda bir banyonun yapısal elementlerini değiştirmek durumunda kalmazsınız. Parlak tonlar ya da kırmızı, sarı gibi öne çıkan renkler konusundaki iştahınızı aksesuarlara saklayın. Böylece banyonuzdan sıkıldığınızda sadece onları değiştirmekle yetinebilirsiniz.

2 - Eğer banyoda alan konusunda sıkıntı yaşıyorsanız asma klozet ve gömme rezervuar kullanabilirsiniz. Bu tip kullanışlı ürünler alandan tasarruf etmek için ideal.

3 - Tavanda açık renkleri tercih etmeye özen gösterin. Havai mavi, buz yeşili, uçuk san gibi tonlar istenilen aydınlık atmosferi yaratmada büyük ölçüde etkilidir.

4 - Banyoda ayaklı aynalardan faydalanabilirsiniz. Böylece her boydaki insanın rahatlıkla kullanmasını sağlamış olursunuz. Ancak banyo alanınız darsa duvarda ayna kullanabilir, böylece alan derinliğini artırarak banyonun olduğundan daha büyük olmasını sağlamış olursunuz.