Bellona halıda da bir ilke imza attı

Bellona halıda da bir ilke imza attı
Güncelleme:

Ev modasının öncüsü Bellona, özel dokuma Panorama serisi halılarını piyasaya sundu.

Ev modasının öncüsü Bellona, Türkiye’de ilk defa 26 rengin birlikte kullanıldığı özel Panorama serisi halılarını piyasaya sundu. Günümüz güncel renklerini yeni halı ürün grubu Panorama serisiyle sunan Bellona, modern tasarımlarıyla birleştirdiği yeni teknolojisiyle evlere şıklık getiriyor.

Tasarım ve renkleriyle fark oluşturuyor

Yüzde 100 akrilik malzemeden üretilen, 12 mm hav yüksekliğine sahip olan ve metrekaresinde 700 bin ilmik bulunan Panorama serisi halılar, toplamda 3100 gr olarak piyasaya sunuluyor. Sekiz renk ile dokunan mevcut halılara karşı 26 renk ile dokunan ve sektöründe bir ilk olan Panorama serisi halılar, Bellona için üretilen özel ürünler olarak hayata geçiyor.

Biorytmic özelliğiyle tüm evleri yeniliyor

Doğada bulunan minerallerin belirli bir geometrik yapıda bir araya getirilmesiyle oluşturulan Biorytmic teknolojisi ile üretilen Bellona Panorama serisi halılar, apre özelliğindeki mineraller sayesinde, titreşim enerjisi yayarak vücut iletişimini harekete geçiriyor ve halı ile temas halinde stresin azalmasına, insanın kendisini yenilenmiş ve rahatlamış hissetmesine yardımcı oluyor.