Bien, çalışma saatlerini keyfe dönüştürüyor

Bien, çalışma saatlerini keyfe dönüştürüyor
Güncelleme:

Bien’in özel olarak geliştirdiği ofis grubu sayesinde iş yerlerinde geçirilen uzun saatler daha keyifli hale geliyor.

Bien Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer, mekanın ve ofis düzenlemesinin, çalışanların verimliliği ve yaratıcılığı üzerinde etkili olduğunu söylüyor.

Türkiye seramik sektörünün yenilikçi markası Bien, tüm alanlar için yeni bakış açıları ve yaratıcı çözümler sunan ofis ürünleriyle uzun çalışma saatlerini daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

Özel olarak iş alanları için geliştirilen ürün grubu sayesinde mekanların daha geniş ve ferah göründüğünü, ayrıca iş yeri sahiplerinin tarzını yansıttığını söyleyen Bien Pazarlama Müdürü Ebru Uzluer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazılarımız ofis dışında ve seyahat ederek çalışabiliyorken, bazılarımız aynı ofis içinde, aynı masada mesaimizi doldurmak zorunda. Alerjik bünyeler günümüzde arttı dolayısıyla hijyen ve anti alerjik ürün ve malzemelerin tercihleri ön plana çıkıyor. Bien olarak ofislerde çalışanların enerjisini ortaya çıkaran ve onları olumlu etkileyen mekanlar oluşturmaya odaklanıyoruz. Doğal taş görünümlü yer ve duvar karolarıyla tasarlanan alanlar hem derinlik sağlayarak mekanın daha geniş görünmesini sağlıyor hem de seramiğin temizliği ve kullanışlılığını ofislerimize taşıyor. Uygulaması kolay ve göze hitap eden birbirinden şık ürünlerimizle mevcut ofis dekorasyonunuza uyumlu bir atmosfer yaratarak, çalışma saatlerini daha keyifli hale getiriyoruz. Çok uzun süreler geçirdiğimiz ofislerin dekorasyonu hem beden hem de zihin sağlığımız üzerinde etkili.”

MEKAN, DEKORASYON VE IŞIK, VERİMİ ETKİLİYOR

Uzun süren toplantılarda katılımcıların dikkatlerinin kısa sürede dağıldığını hatırlatan Ebru Uzluer “Toplantı mekanın çok büyük bir rol oynuyor. Ayrıca hem ışığın yayılımı hem dekorasyon çok önemli. Bien ekiplerinin özel ofis tasarımları, çalışanların içindeki enerjiyi ortaya çıkarıyor. Farklı zevklere hitap eden serilerimiz her ofiste kendi tarzınızı ortaya koymanızı sağlıyor” dedi.

OFİSLER İÇİN DIŞ MEKAN ÇÖZÜMLERİ

İş yerleri için dış mekan çözümleri de sunan Bien’in ofis ürünleri grubu, ofis bahçesinde çalışma ya da kahve molası verme şansı olanların bu vakitlerini daha güzel geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca seramik ürünlerin uygulandığı ofislerde zeminler ve duvarlar daha kolay temizleniyor, daha az toz tutuyor.

DOĞAL TAŞ GÖRÜNÜMÜ VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

Bien Pazarlama Müdürü Uzluer, uzun ve yorucu mesai saatleri boyunca daha zinde kalmak için bazı ipuçları da verdi:

· “Aydınlık mekanlarda koyu renk, az sayıda ve çok fazla yer kaplamayan mobilyalar çalıştığınız alanın daha geniş görünmesini sağlar..”

· “Seramik ferahlığı yaşanan ofislerde iş arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetleri masanızdan kalkıp alan değiştirerek gerçekleştirmek, algıların açılmasını ve daha yaratıcı düşünmenizi sağlayacak.”

· Doğal taş görünümlü alanlarda ekibinizle yapacağınız toplantıların daha verimli ve çözüm odaklı geçeceğini göreceksiniz.”