Bu baharda evleriniz güzelleşsin

Bu baharda evleriniz güzelleşsin
Güncelleme:

Ev modasının öncüsü Bellona, 2013 koleksiyonunu görücüye çıkardı.

Yeni koleksiyon bahardan aldığı etki ile sizi mağazalara davet ederken, her ev heyecan, mutluluk ve coşku ile tanışacak.

Ev modasında farklı tasarımları, çeşitliliği ve fonksiyonelliği ile müşterilerine her zaman zevkli alternatifler sunan Bellona, yeni koleksiyonunu mağazalarında görücüye çıkardı. ‘Yine bu bahar evler Bellona’yla güzelleşiyor’ sloganıyla ürünlerini lanse eden Bellona, hem Bellona severleri hem de evini yenilemek isteyenleri mağazalarına bekliyor. Bu yıl da farklı tasarımları ile ev modasında öncü olan Bellona, 2013 koleksiyonu ile ev hayatına coşku, heyecan ve mutluluk katmak için yeni trend olacak ürünlerini lanse etti.

Bellona 2013 yeni koleksiyonda öne çıkan Pablo Serisi, modern hatları ile evinize dokunmaya talip oluyor. Koltuk Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı ve duvar ünitesinden oluşan Pablo Serisi, modern hatları ile evleri bahara hazırlıyor. Pablo Koltuk Takımı, kollarındaki çift renk deri uygulaması, yerden yüksek ayakları, fonksiyonel yapısı ve konsept bütünlüğü sağlayan tasarımı ile dikkat çekerken, kırlentlerindeki ve alt baza kısmındaki deri uygulamaları ile görsel zenginlik sağlıyor. Pablo Yatak Odası Takımı ise, ceviz gövdesi, XL gardırop seçeneği ve tuvalet aynasının arkasının aksesuarlık olarak kullanılabilmesiyle fonksiyonelliği ön plana çıkarıyor. Pablo Yemek Odası Takımı ise son dönemin en beğenilecek ürünleri arasında yerini alırken büfesinde bulunan kaşıklık ve vitrin ve gümüşlük içinde led aydınlatmaları ile dikkat çekiyor.