Çiftlik evinin doğallığı evlere taşınıyor

Çiftlik evinin doğallığı evlere taşınıyor
Güncelleme:

Crate and Barrel, Sonbahar Koleksiyonu’ndaki doku ve renklerle evlere sıcaklık ve samimiyet katıyor.

Dekorasyon tutkunlarının gözde markası Crate and Barrel, ‘Ev Sıcaklığı’ kavramından esinlendiği 2015 Sonbahar Koleksiyonu ile modern ve klasiği buluştururken, mevsimin sıcak tonları, ışığı ve rahatlığını tasarımlarına yansıtıyor.Yaşam alanlarını, eğlenceli ve birlikte vakit geçirilen keyifli ortamlara çeviren Crate and Barrel, modern çiftlik hayatının doğallığını ve samimiyetini de bu koleksiyon ile evlere taşıyor.

\"1442214957_maudepndntltbradenpndntsf15.jpg\"
 

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel; modern çiftlik evlerinin rahat yaşantısı ve sıcak renklerinden esinlenen Sonbahar Koleksiyonu ile evin her köşesine yepyeni bir tazelik getiriyor.

\"1442214932_galvinsideboardjaxonsc15.jpg\"

Crate and Barrel’ın yaşam alanlarına huzur ve sıcaklık katan sonbahar serisinde, çiftlik evlerinden ilham alınarak modern hayata uygun tasarlanan, sıcak renk ve dokularda ürünler dikkat çekiyor. Ham ahşap, deri, yün, altın kaplama ve metal gibi malzemeler kullanılarak tasarlanan ürünler, turuncu, kiremit, kırmızı, sarı gibi ateş renkleri ile birleştirilerek evlere rüstik bir hava katıyor. Crate and Barrel’ın “Evi yeniden yaratma hikayesi” olarak nitelendirdiği Sonbahar Koleksiyonu, samimi ve sıcak ev ortamında birlikte geçirilen keyifli vakitlere, kalabalık sofralarda yapılan paylaşımlara ve dostların taçlandırdığı şömine başı eğlencelerine eşlik ediyor.

\"1442214918_atwoodqueenbedwftbrdsf15.jpg\"

Deri ile metalin, cam ile altın tonlarının ve hasır ile ahşabın uyum içinde kullanıldığı mobilya ve aksesuarlar, evlerin tüm alanlarına modern ve yalın bir görüntü kazandırıyor. Sonbahar koleksiyonunda öne çıkan hasır sepetler, kalın örgülü yumuşacık battaniyeler, metal aydınlatmalar, ham ahşap mobilyalar, deri koltuklar ve günbatımı tonlarını yansıtan yastıklar, evinizi “sıcak bir yuvaya” dönüştürüyor. Sonbaharın çarpıcı renk, desen, biçim ve dokularını harmanlayarak doğanın değişimine vurgu yapan koleksiyon, eve şömine alevlerinin sıcaklığını katıyor.

\"1442214901_branchcandleholderpillarsc15.jpg\"

Şömine aksesuarlarının önem kazandığı koleksiyonda, geometrik desenlerle hayat bulan antika görünümlü metaller, ateşin karşısında sizi geçmiş zamana yolculuğa çıkartıyor. Şık, modern çizgiler ve eşsiz desenlerle öne çıkan Sonbahar Koleksiyonu, sonbaharı geçmişe ait çizgilerden modern kent şıklığını sunan ürünlere kadar geniş bir yelpazede, farklı tarzlara hitap eden seçeneklerle karşılıyor.

\"1442214922_chevronfireplaceaccessoriessc15.jpg\"