Daha fazla yeşil için ahşap dokulu seramikler

Daha fazla yeşil için ahşap dokulu seramikler
Güncelleme:

Seramiksan, gerçek ahşap dokusunu seramik şıklığıyla mekanlara taşıyor.

Digital teknolojiyle ahşabın tüm güzelliği ve sıcaklığını seramiğe yansıtan Seramiksan, ahşap dokularıyla mekanlarda adeta seramik ormanı yaratıyor. Seramiksan, doğada daha fazla ağaç ve yeşilin yer alması için ahşap dokulu seramikler üretiyor.

Son yılların seramik trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları Seramiksan’ın teknoloji ve tasarım farkıyla Antik Wood ve Vintage serileriyle mekanlara taşınıyor. Doğadan aldığı ilhamı hayatla buluşturan Seramiksan, ahşap dokuları  yüzeylere taşıyarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. 

Seramiksan yeni üretim teknolojileri sayesinde doğaya zarar vermeden doğal olanı üretiyor. Antik Wood ve Vintage serileri özel doku efekti sayesinde hiçbir ağaca zarar vermeden yaşam alanlarında kusursuz ahşap etkisi yaratma imkanı sunuyor.

Banyo, mutfak gibi ıslak zeminlerde ve balkon, teras gibi açık alanların yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen ahşap dokulu yer ve duvar karoları mat ve parlak olarak üretiliyor. Rektifiyeli olarak üretilen Antik Wood serisinin ceviz ve akçaağaç, Vintage serisinin bej ve color mix renk seçenekleri bulunuyor.